ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το τελευταίο αντίο στον Σπύρο Δούκα - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Το τελευταίο αντίο στον Σπύρο Δούκα - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα η κηδεία του πρώην εκδότη της Πελοποννήσου

Το ύστατο «χαίρε» στον πρώην εκδότη της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Σπύρο Δούκα, απεύθυναν το μεσημέρι της Πέμπτης, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, οι άνθρωποι της εφημερίδας και ο πολιτικός κόσμος της περιοχής. Η κηδεία του Σπύρου Δούκα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών, έγινε από τον νέο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών.

Στεφάνια έστειλαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Παρόντες στην κηδεία ήταν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρ. Αλεξόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο πρώην βουλευτής Μ. Μπεκίρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κ. Καρπέτας, οι εκδότες κκ Χριστόπουλος, Αλεξόπουλος και Χριστόπουλος, οι πρώην Δήμαρχοι Πατρέων Ευάγγελος Φλωράτος, Γιάννης Δημαράς και Ανδρέας Καράβολας. ο Δημήτρης Κατσικόπουλος, η Βίβιαν Σαμούρη, ο Νίκος Τζανάκος, ο Σπ. Πολιτης , ο Νίκος Τσούκαλης, ο Νίκος Δούρος, ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας ΝΔ Γιάννης Μάκκας, ο πρώην βουλευτής Θεόφιλος Βασιλείου, ο Θεόδωρος Δούρος, ο Κώστας Σπηλιόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Σχόλια

Ειδήσεις