ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μέτωπο Αντίστασης Εκπαιδευτικών: Θα είμαστε κοντά στα καθημερινά προβλήματα

Μέτωπο Αντίστασης Εκπαιδευτικών: Θα είμαστε κοντά στα καθημερινά προβλήματα

Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των εκλογών

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Μέτωπο Αντίστασης Εκπαιδευτικών για τα αποτελέσματα των εκλογών στα Πειθαρχικά Συμβούλια αναφέρει τα εξής: "Ως Μέτωπο Αντίστασης Εκπαιδευτικών αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τις εκατοντάδες συναδέλφων μας που με την ψήφο τους στηρίζουν την προσπάθειά μας για μια άλλη στάση στα υπηρεσιακά συμβούλια κόντρα στις λογικές του παραγοντισμού και του ατομικού βολέματος.

Το Μέτωπο κατόρθωσε να εκλέξει αιρετό, τόσο στο ΠΥΣΔΕ Αχαΐας όσο και στο ΑΠΥΣΔΕ Δυτικής Ελλάδας, δίχως να έχει τη στήριξη κάποιου κόμματος και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία σε μια εποχή όπου ο συνδικαλισμός έχει καταντήσει να είναι το μακρύ χέρι πολιτικών παρατάξεων. Αναδεικνύεται πως μια σοβαρή και συνεπής στάση υπεράσπισης των συλλογικών εργασιακών δικαιωμάτων μας  βρίσκει ανταπόκριση σε μια μεγάλη μερίδα συναδέλφων.

Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε αταλάντευτα στο δρόμο που χαράξαμε αυτά τα 7 χρόνια ύπαρξής μας. Θα είμαστε κοντά στα καθημερινά προβλήματα των συναδέλφων και των σχολείων, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ανάδειξη και προώθηση των αναγκαίων στόχων για το λαϊκό κίνημα, αγωνιζόμενοι για την αναγέννησή του, όρος απαραίτητος για να μπορέσει η χώρα και ο εργαζόμενος λαός να ορθοποδήσουν".

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

 

ΠΥΣΔΕ

ΨΗΦΙΣΑΝ: 1956

ΕΓΚΥΡΑ: 1867

ΑΠΥΣΔΕ

ΨΗΦΙΣΑΝ: 1956

ΕΓΚΥΡΑ: 1830

ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

518 (ΕΔΡΕΣ 1)

ΕΑΚ-ΕΝΙΑΙΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΙΝΗΣΗ (ΜΕΤΩΠΟ)

419 (ΕΔΡΕΣ 1)

ΔΑΚΕ

638 (ΕΔΡΕΣ 1)

ΔΑΚΕ

593 (ΕΔΡΕΣ 1)

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

224

ΑΕΚ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

243

ΑΣΕ (ΠΑΜΕ)

202

ΑΣΕ (ΠΑΜΕ)

248

ΣΥΝΕΚ

285

ΣΥΝΕΚ

327

 

Σχόλια

Ειδήσεις