ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

SPOTLIGHT

/

Στα γυρίσματα του "Ου φονεύσεις" - Ποιοι πρωταγωνιστές επιστρέφουν στον "τόπο του εγκλήματος" - ΦΩΤΟ

Στα γυρίσματα του "Ου φονεύσεις" - Ποιοι πρωταγωνιστές επιστρέφουν στον "τόπο του εγκλήματος" -  ΦΩΤΟ
Τσίχλα Κωνσταντίνα

Από τον μετρ του είδους Πάνο Κοκκινόπουλο

Μία από τις πιο αγαπημένες σειρές επιστρέφει σε λίγο καιρό στην μικρή οθόνη. Πρόκειται για το «Ου φονεύσεις» σε σκηνοθεσία του Πάνου Κοκκινόπουλου. Ουσιαστικά πρόκειται για την «10η εντολή» που επιστρέφει κάπως διαφορετική.

Η πατρινή Λίλα Μπακλέση και η Νεφέλη Κουρή ζουν έναν έρωτα... επί της οθόνης! ΦΩΤΟ

Όπως είχε εξηγήσει σε συνέντευξη του ο μετρ του είδους πρόκειται για μία σειρά η οποία φαινομενικά θυμίζει τις προηγούμενες δουλειές μας.

 

Σε τι διαφέρουν«10η εντολή»- «Κόκκινος κύκλος» και «Ου φονεύσεις»

 

Υπάρχει όμως μία διαφορετική προσέγγιση, όπως αναφέρει, αισθητικά και δραματουργικά. Αυτήν τη φορά θα δούμε κάτι περισσότερο κινηματογραφικό. Οι ηθοποιοί δεν μιλούν πολύ, πολλά πράγματα δεν επεξηγούνται και άλλα εννοούνται χωρίς να λέγονται.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν από την αρχή του καλοκαιριού και από τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί βλέπουμε ότι στη σειρά θα συμμετέχουν ηθοποιοί που έχουμε δει και στην «10η εντολή» και στον «Κόκκινο κύκλο».

Μαρία Καβογιάννη, Ιωάννα παπά, Χρήστος Λούλης, Γεράσιμος Γεννατάς, Στέλιος Μάινας, Παναγιώτα Βλαντή, Χρήστος Λούλης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Έρση Μαλικένζου, Γιουλίκα Σκαφίδα είναι κάποιοι από αυτούς. «Νέο αίμα» είναι η Ηλιάνα Μαυρομάτη (κόρη της ηθοποιού λΛλας Καφαντάρη).

Σχόλια

Spotlight