Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καταγγελία στο thebest.gr: Πήρε ταξί από το Νοσοκομείο του Ρίου έως το χωριό του Ρίου και πλήρωσε 7 ευρώ!

Καταγγελία στο thebest.gr: Πήρε ταξί από...

Η καταγγελία αναμένεται να φτάσει έως την Ομοσπονδία

Πήρε ταξί έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για να πάει στο χωριό του Ρίου, στην οδό Βουρλούμη, μία απόσταση που είναι 1,7 χιλιόμετρα και πλήρωσε 7 ευρώ. Αυτό κατήγγειλε στο thebest.gr η κυρία Ολυμπία, κάτοικος Ρίου (τα πλήρη στοιχεία της τα έχει το σάιτ) περιγράφοντας την περιπέτεια της μικρής της κόρης.

Το κορίτσι που είναι 18 ετών πήρε το ταξί από την πιάτσα με κατεύθυνση όπως προείπαμε το χωριό του Ρίου, μία απόσταση που με το αυτοκίνητο καλύπτεται σε 4-5 μόλις λεπτά. Μάλιστα όπως μας είπε η κυρία Ολυμπία, ο οδηγός του ταξί πήγε και από δρόμο που κάλυψε την απόσταση γρηγορότερα. Φτάνοντας ωστόσο στον προορισμό που του είχε ζητήσει η νεαρή πελάτισσα του, απαίτησε το ποσό των 7 ευρώ που ουσιαστικά ήταν σαν να πληρώθηκε η κούρσα διπλή φορά.

Η καταγγέλλουσα που ήδη γνωστοποίησε το γεγονός στο Ραδιο Ταξί της Πάτρας ενώ σκοπεύει να φτάσει και έως την Ομοσπονδία των επαγγελματιών οδηγών ταξί, μας είπε πως δεν το κάνει για το ποσό αλλά για την κοροιδία, για το γεγονός ότι ο μεσήλικας οδηγός του ταξί δεν επέδειξε τον επαγγελματισμό που όφειλε βάζοντας στο όχημα του ένα μικρό ουσιαστικά παιδί και ζητώντας του περισσότερα χρήματα από τα 3,70 – 4 ευρώ της διαδρομής.

Η καταγγέλλουσα τόνισε ακόμα πως τέτοια περιστατικά θίγουν και ολόκληρο τον κλάδο των αυτοκινητιστών, τα μέλη του οποίου είναι γνωστό πως αγωνίζονται με πολλές δυσκολίες και εμπόδια κρατώντας πάντα ως γνώμονα τον επαγγελματισμό και την εξυπηρέτηση του πελάτη.

Σε κάθε περίπτωση το περιστατικό μοιάζει να είναι μεμονωμένο, πάντως χρειάζεται προσοχή να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές που μπορεί να τύχουν στον καθένα την εποχή που ζούμε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις