Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Τα +πληρώματα "σήκωσαν... ψηλά" το Καρναβάλι με ένα Stand Up Carnival- ΦΩΤΟ

Τα +πληρώματα "σήκωσαν... ψηλά"...

Το βράδυ της Τετάρτης στο Royal

Stand Up Carnival του +πληρωματικού Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού 2018 παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Royal. Σε ανακοίνωση της οργανωτικής ομάδας διαβάζουμε:

"Ποιος λέει πως ένα απόγευμα Τετάρτης δεν μπορεί να αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον; Πάντως σίγουρα κανένας από αυτούς που βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο Royal Patras για να παρακολουθήσουν το Stand Up Carnival του +πληρωματικού Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού 2018!

Η Οργανωτική Ομάδα του +πληρωματικού είχε υποσχεθεί πως όσοι έρχονταν στο Royal θα γελούσαν με την ψυχή τους. Έτσι και έγινε! Τα +πληρώματα ήρθαν προετοιμασμένα να χαρίσουν αξέχαστες στιγμές στο κοινό έχοντας ετοιμάσει εμφανίσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν video clip σε γνωστά, κλασσικά καρναβαλικά τραγούδια!

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, ο πολυχώρος του Royal είχε γεμίσει από εκατοντάδες καρναβαλιστές που είχαν έρθει να διαγωνιστούν και να διασκεδάσουν με τις εμφανίσεις των +πληρωμάτων.  Ο Τζίμης Πολίτης και η Κατερίνα Τσουκαλά συντόνιζαν μαεστρικά την εκδήλωση χωρίς να επιτρέψουν να κάνει «κοιλιά» το πρόγραμμα.

Οι συμμετέχοντες έδωσαν ρέστα και «έβαλαν δύσκολα» στην επιτροπή που βαθμολογούσε την κάθε προσπάθεια (μπορείτε να δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία του +πληρωματικού Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού στο www.sinpliromatikos2018.com).

Σε ποστ στη σελίδα στο Facebook του +πληρωματικού είχε ανακοινωθεί πως οι διοργανωτές επιφύλασσαν μια έκπληξη σε όσους βρισκόντουσαν στο Royal. Ασφαλώς και τήρησαν την υπόσχεση τους. Περίπου στη μέση του προγράμματος, έκανε την εμφάνιση του στη σκηνή ο άνθρωπος του οποίου η φωνή έχει ταυτιστεί με το Πατρινό Καρναβάλι. Ο Τάσος Μαραγκός πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε τον ύμνο του Καρναβαλιού και άλλες επιτυχίες.

Τέλος, οι διοργανωτές θέλουν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους στη διεύθυνση του Royal Patras που διέθεσε δωρεάν τον χώρο για την εκδήλωση, στην εταιρία παραγωγής λουκουμιών και ζαχαρωδών «ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ» αλλά και στη αρτοβιομηχανία «ΔΕΡΒΙΣΗΣ» για την υποστήριξη στις δράσεις του +πληρωματικού.

Το επόμενο ραντεβού των +πληρωμάτων είναι την Κυριακή στις 11 το πρωί στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο Κουκούλι  για τη Φάση «Οι Άσωτοι». Το Σάββατο υπάρχει και η νυχτερινή πλοήγηση «EPIDEMIC» όμως δεν μπορεί να ανακοινωθεί καμία πληροφορία για την ώρα!".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019