Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Allexander Holland πρότεινε να "κόψουν" τους Καραμέρο και Χαριτάτο

Ο Allexander Holland πρότεινε να "κ...

Λόγω τεράστιας πτώσης της τηλεθέασης

Σύσκεψη έγινε στον τηλεοπτικό σταθμό του Ant1 και ο γενικός διευθυντής Allexander Holland πρότεινε να κοπεί η εκπομπή «10 με 1 μαζί» την επόμενη χρονιά (2011-2012). Κάτι που σημαίνει ότι το δίδυμο των Καραμεροχαριτάτων δεν κατάφερε, αυτές τις δύο σεζόν της παραμονής του στην πρωινή ζώνη να αντέξει τον ανταγωνισμό.

Αφορμή στάθηκε η τεράστια πτώση των νούμερων τηλεθέασης σε σχέση με πέρυσι και από την άλλη το υψηλό κόστος της εκπομπής.

Θυμόμαστε όλοι ότι κατά τη διάρκεια προβολής της σειράς «Κορίνα η Αγριόγατα» από το Star, μόλις πριν από μερικές εβδομάδες, το «10 με 1 μαζί» ήταν μονίμως στην τρίτη και τέταρτη θέση σε ό,τι είχε να κάνει με τα νούμερα τηλεθέασης στα νεανικά κοινά.

Και όλα αυτά την ίδια που οι συντελεστές της infotainment εκπομπής του ΑΝΤ1 είχαν ήδη δεχθεί -στην αρχή της σεζόν- μείωση μισθού. Ακόμα και μετά από αυτές τις μειώσεις, όμως, η «Κορίνα η Αγριόγατα» του Μαλέλη παρέμενε πολύ φθηνή παραγωγή σε σχέση με την πρωινή εκπομπή του καναλιού του Αμαρουσίου η οποία αντιμετώπιζε στα ίσα τους αντιπάλους της.

Η τηλενουβέλα με την γλυκιά αλλά και δυναμική Κορίνα που είχε επιλέξει ο Σταμάτης Μαλέλης για να συμπεριλάβει στο πρόγραμμα του Star ήταν παραγωγή του 2002, κάτι που σημαίνει πως το κόστος για την εξαγορά των δικαιωμάτων είναι χαμηλότερο.

Το colpo grosso του Σταμάτη Μαλέλη λοιπόν με ελάχιστα χρήματα και έξυπνη επιλογή προβολής ώρας και τηλεοπτικής ζώνης είχε επιτυχία. Μπορεί πέρυσι οι υπεύθυνοι του καναλιού του Αμαρουσίου να θεωρούσαν τους Καραμεροχαριτάτους «μικρούς θεούς» αφού τόσο στα νεανικά κοινά όσο και στο σύνολο, σημείωναν γύρω στο 20% και ήταν πάντα πρώτοι, φέτος, όμως, το δίδυμο του Ant1 σημειώνει απίστευτα... χαμηλές πτήσεις.

Ουκ ολίγες φορές σημείωσαν σε τέταρτα μονοψήφιους αριθμούς τηλεθέασης της τάξεως του 8% και 9%. Και φυσικά τότε ξεκίνησε ο πανικός!

Έφτασαν σε σημείο ακόμα και να φέρουν από την Τουρκία μια τον Κενάν και χθες τον Τζεμίλ από το Kismet, ώστε να δουν μια... άσπρη μέρα. Το υψηλό κόστος παραγωγής και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, λοιπόν, είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει σύσκεψη και ο Γερμανός σύμβουλος του ΑΝΤ1 να προτείνει το «κόψιμο» της εκπομπής του Γιώργου Καραμέρου και του Σπύρου Χαριτάτου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight