Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Δημήτρης Κατσικόπουλος εισηγήθηκε την ανανέωση της πιστοποίησης της "Μέριμνας"

Ο Δημήτρης Κατσικόπουλος εισηγήθηκε την ...

Έστειλε έγγραφο στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Την ανανέωση της πιστοποίησης (αναγνώρισης) του «Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου  Απροσαρμόστων Παίδων Η ΜΕΡΙΜΝΑ» εισηγείται με έγγραφο του προς το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Νομάρχης Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος.

Όπως τονίζει στο έγγραφο ο κ. Κατσικόπουλος η θετική του άποψη, απορρέει από την μέχρι σήμερα δράση του εν λόγω κέντρου το οποίο έχει κοινωνικό χαρακτήρα και συμβάλει στην εκπαίδευση, την κοινωνική ένταξη, την επαγγελματική κατάρτιση, την εργασιακή αποκατάσταση ατόμων με νοητική υστέρηση και την ψυχοκοινωνική υποστήριξη αυτών και των οικογενειών τους.

Στην εισήγηση του Νομάρχη Αχαΐας αναφέρονται επίσης οι σκοποί που επιτυγχάνονται με την λειτουργία του Κέντρου  και οι οποίοι εξυπηρετούν την αξιολόγηση και διάγνωση προβλημάτων, την ειδική μαθησιακή εκπαίδευση, την εργασιοθεραπεία, την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση μέσω ειδικών προγραμμάτων και της λειτουργίας εργαστηρίων, την συμβουλευτική υποστήριξη και τέλος τα προγράμματα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στην κοινότητα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις