Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έμυ Λιβανίου: "Η έπαρση που είχα εξατμίστηκε"

Έμυ Λιβανίου: "Η έπαρση που είχα εξ...

Αποκαλυπτική στην εκπομπή "Όσο υπάρχουν άνθρωποι"

Δε δίστασε να παραδεχθεί πως δεν είναι λίγες οι φορές που την έχει πάρει από κάτω. Μίλησε επίσης και για την έπαρση που κάποτε είχε και έχει πλέον εξατμιστεί. Ο λόγος για την Έμη Λιβανίου, που μιλώντας στην εκπομπή του Alter, «Όσο υπάρχουν άνθρωποι», δήλωσε πως έχει κάνει λάθη επαγγελματικά, για τα οποία ευθύνεται η ίδια.

«Τώρα είμαι ήρεμη. Η τηλεόραση μπορεί να σε κάνει εύκολα να ανέβεις σε καλάμι, πολύ εύκολα όμως μπορεί να έρθει και η ανώμαλη προσγείωση».

«Έχω ζητήσει βοήθεια επαγγελματική και δεν νομίζω ότι έριξα τον εγωισμό μου... Χτύπησα πόρτες για να βρω δουλειά», πρόσθεσε η παρουσιάστρια και τόνισε: «η ομορφιά δεν σου δίνει σιγουριά. Σου ανοίγει πόρτες πάρα πολύ γρήγορα και κλείνει τις ίδιες πόρτες και ίσως να μην τις ξανανοίξει ποτέ. Γι’ αυτό πρέπει να είσαι διπλά προσγειωμένος».

«Δεν είμαι φτιαγμένη οικονομικά. Είναι δυνατόν στα 36 μου να έχω φτιαχτεί οικονομικά; Αλίμονο!», συνέχισε η παρουσιάστρια και κατέληξε: «δεν πιστεύω όμως ότι το σύστημα σε φτύνει. Ο καθένας μπορεί να βρει την άκρη, με λίγο ψάξιμο την βρίσκεις».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight