Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Όλα τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Πάτρα: Όλα τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων...

Διαβάστε στο BEST που θα διασκεδάσετε φέτος

Τα εορταστικά πάρτυ ξεκίνησαν από το Cocos όπου το καθιερωμένο πια Black & White φέτος ήταν πιο επιτυχημένο από ποτέ. Οι ιδιοκτήτες Γιάννης Μαρκουΐζος, Κωνσταντίνος Γεωργίου και Παναγιώτης Κολλιόπουλος ήταν πανταχού παρόντες ενώ άπαντες διασκέδασαν μέχρι πρωίας.

Παραμονή Χριστουγέννων και το Distinto, μετά το περυσινό υπερεπιτυχημένο ρεβεγιόν του, επαναλαμβάνει και φέτος τη δοκιμασμένη συνταγή με εορταστικό μενού. Πιστό στο ραντεβού του και το Φαγιούμ (2610 270557) που υποδέχεται για μια ακόμη φορά τους φαν των εκλεπτυσμένων γεύσεών του, με εορταστικό μενού και αντίστοιχο στολισμό καθώς και διάθεση.

Σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και αντίστοιχο μενού και το AbFab (2610 431571) σε ήσυχο αλλά εορταστικό ύφος. Με μουσική και ξεχωριστά εδέσματα θα υποδεχθούν τα Χριστούγεννα οι θαμώνες του Παραδοσιακού καφενείου στην Πολιτεία (2610 342200), ενώ μαθαίνουμε ότι ετοιμάζεται και πάρτυ για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Τέλος η ανακαινισμένη Μεσόγειος που μετονομάστηκε σε Mesogeios Daily (2610 994601) μας υπόσχεται θεϊκές γαστριμαργικές εορταστικές νύχτες την περίοδο των Χριστούγεννων και της Πρωτοχρονιάς.

Για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μαθαίνουμε ότι ο Κώστας Σακκής του Ab Fab, ο Χαράλαμπος Βρης του Hall και ο Σπύρος Βελέντζας του Republic ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας προσκαλούν σε ένα πάρτι που διοργανώνουν από κοινού στο Republic.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό BEST που κυκλοφορεί αύριο Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight