Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ πονγκ: Πρώτη η πατρινή Κωνσταντίνα Παρίδη στους αγώνες του ΤΟΠ 8

Πινγκ πονγκ: Πρώτη η πατρινή Κωνσταντίνα...

Σε πολύ καλές θέσεις πλασαρίστικαν και οι υπόλοιποι πατρινοί αθλητές

Εντυπωσιακή παρουσία είχε η Κωνσταντίνα Παρίδη στους αγώνες του ΤΟΠ 8, που έγιναν το Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου κατέλαβε τη 1η θέση στη κατηγορία των κορασίδων, ενώ σε πολύ καλές θέσεις πλασαρίστικαν και οι υπόλοιποι πατρινοί αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες. Το ΤΟΠ 8 είναι μια διοργάνωση που καλούνται οι κορυφαίοι της χώρας σε κάθε κατηγορία με βάση τους πίνακες αξιολόγησης που καταρτίζει η ομοσπονδία.

Έτσι, η πατρινή αθλήτρια Κωνσταντίνα Παρίδη, που φέτος αγωνίζεται στην ομάδα του Φοίνικα Αγίας Σοφίας Πειραιά, κλήθηκε ως 2η του πίνακα αξιολόγησης κορασίδων, κατάφερε όμως με πολύ καλή απόδοση να φτάσει στη πρωτιά, αφού και στο τελικό επικράτησε με σχετική ευκολία επί της Φιλίας Εμίρη που είναι Νο 1, με 3-0 σετ.

Στις νέες γυναίκες η Σπανοπούλου Ελπίδα των Φοινίκων Πάτρας που είναι στην 6η θέση του πίνακα αξιολόγησης κατετάγει 3η, ενώ και ο Γιώργος Βασκαντήρας του σωματείου ΑΣ Πρόοδος βελτίωσε τη θέση του, αφού από 5ος στον πίνακα των παίδων, κατέλαβε τη 4η θέση.

Τέλος, σταθερές παρέμειναν τόσο η Ζαβιτσάνου Γιωργία των Φοινίκων Πάτρας στη 5η θέση στις νεάνιδες, όσο και η Χατζηλυγερούδη Γιωργία του Φοίνικα Αγίας Σοφιας Πειραία στην 7η θέση των κορασίδων.

Γενικά, η παρουσία όλων θεωρείται θετική, κάτι που σημαίνει ότι όλοι οι πατρινού αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν διατηρούν υψηλό επίπεδο και μπορούν να ανταπεξέλθουν στον μεγάλο ανταγωνισμό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports