Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πονοκέφαλος Βαλβέρδε μετά τον τραυματισμό του Ιμπαγάσα

Πονοκέφαλος Βαλβέρδε μετά τον τραυματισμ...

Με τον κόσμο στο πλευρό του - Γεμάτο το Καραϊσκάκη

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να μην καταφέρνει λόγω ενοχλήσεων να βγάλει την σημερινή προπόνηση και ως εκ τούτου να είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, κάνει άνω κάτω τα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Αργεντινός, παρά το γεγονός ότι εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα είναι έτοιμος, θα επανεξεταστεί αύριο το μεσημέρι και εκεί θα κριθεί η συμμετοχή του, κάτι που προκαλεί... πονοκεφάλους στον Ισπανό τεχνικό, όχι γιατί το κενό του έμπειρου άσου δεν θα καλυφθεί έστω και κατά ένα ποσοστό, αλλά γιατί πόνταρε πολλά πάνω του σε αυτό το ματς προκειμένου ο Ολυμπιακός να ξαναπιάσει αυτόν τον "καταιγιστικό" ρυθμό που συνηθίζει να πιάνει εντός έδρας.

Η ενόχληση του Αργεντινού "πόνος" του Ισπανού

Η ενόχληση που ένιωσε το απόγευμα ο Ιμπαγάσα στην έκφυση του δεξιού δικεφάλου μηριαίου... πόνεσε περισσότερο τον Βαλβέρδε αφού από τη μια θα περιμένει μέχρι αύριο για να δει αν θα τον έχει στη διάθεσή του και από την άλλη προβληματίζεται για το αν θα πρέπει να τον χρησιμοποιήσει και πόσο αν και εφόσον πάρει το ΟΚ από τους γιατρούς ότι ο παίκτης είναι έτοιμος.

Το αρχικό πλάνο που είχε στο... κεφάλι του ο Ερνέστο Βαλβέρδε για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο ήταν με τους Πάρντο κάτω από τα δοκάρια, Τοροσίδη δεξιά, Μέλμπεργ και Μοντέστο στο κέντρο της άμυνας, Χολέμπας αριστερά, Ντουντού και Ιμπαγάσα στη μεσαία γραμμή, Ρόμενταλ δεξιά στα χαφ, Φετφατζίδη αριστερά και Φουστέρ στον άξονα πίσω από τον Μιραλάς.

"Μύλος" από τη μέση και μπροστά

Απόντος όμως του Ιμπαγάσα, το πλάνο αλλάζει. Κι αυτό γιατί ο Ισπανός προπονητής ήθελε δυο μπαλαδόρικους μέσους (Ντουντού και Ιμπαγάσα δηλαδή) για να παράγουν παιχνίδι από τη σέντρα και όχι έναν παραγωγικό (Ντουντού) και έναν ανασταλτικό (Ουρτάδο). Κατά συνέπεια, ο Βαλβέρδε σκέφτεται διάφορες εναλλακτικές, μια εκ των οποίων είναι η χρησιμοποίηση του Φετφατζίδη σε ρόλο αντί - Ιμπαγάσα, στον άξονα δηλαδή πλάι στον Ντουντού. Αν συμβεί αυτό τότε θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Ζαϊρί, Νέμεθ και Πάντελιτς. Ο Μαροκινός ή ο Ούγγρος αριστερά είναι μια επιλογή και μια δεύτερη είναι ο Μιραλάς αριστερά και ο Πάντελιτς ενδεκάδα. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν όταν γίνει γνωστό αν ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ή όχι.

Θα γεμίσει το Καραϊσκάκη...

Μπορεί το χιονόνερο και σε κάποια σημεία της πρωτεύουσας το χιόνι και φυσικά το αφόρητο κρύο να αποτελούν ανασταλτικότατο παράγοντα για τους φίλους του Ολυμπιακού να... κατηφορίσουν στον Πειραιά για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, όμως για μια ακόμα φορά το Καραϊσκάκη αναμένεται να γεμίσει. Ίσως όχι ασφυκτικά, αν κάποιοι αποφασίσουν ότι είναι προτιμότερο να μείνουν στη ζεστασιά του σπιτιού τους και να απολαύσουν το παιχνίδι τηλεοπτικά, σίγουρα όμως θα έχει και πάλι παλμό και η προσέλευση θα ξεπεράσει τις 25.000.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports