Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Οι επικρατέστεροι για την προεπιλογή της Εθνικής ανδρών ενόψει Ευρωμπάσκετ

Μπάσκετ: Οι επικρατέστεροι για την προεπ...

Οι 14 που είναι στα φαβορί για να συμμετάσχουν στην προετοιμασία

Μετά από αρκετούς μήνες αναμονής, δεκάδες ραντεβού κι έντονες διαβουλεύσεις, το χρίσμα του ομοσπονδιακού προπονητή δόθηκε στον έμπειρο Κώστα Μίσσα, η πρόσληψη του οποίου θα ανακοινωθεί και επίσημα από την ΕΟΚ μέσα στις επόμενες μέρες ή ώρες.

Μετά από αρκετό φαίνεται πως η ΕΟΚ αποφάσισε και δίνει το χρίσμα του ομοσπονδιακού προπονητή στον Κώστα Μίσσα. Αφού έκλεισε αυτό το θεμελιώδες ζήτημα και απομένει το τυπικό σκέλος, έχει πλέον τεράστιο ενδιαφέρον το πόσους και ποιους ακριβώς σκέφτεται να συμπεριλάβει στην προεπιλογή ο νέος εκλέκτορας.

Κάποιοι παίχτες ήδη μοιάζουν φαβορί για να βρίσκονται τουλάχιστον στην προεπιλογή για το Πανευρωπαϊκό. Πρόκειται για τους αδερφούς Αντετοκούνμπο (Γιάννη και Θανάση), τους Μπουρούση, Καλάθη του Παναθηναϊκού και τους Πρίντεζη, Παπαπέτρου, Παπανικολάου, Μάντζαρη, Αγραβάνη του Ολυμπιακού, μαζί με τους Κουφό (Σακραμέντο Κινγκς), Μπόγρη (Τενερίφη), Ντόρσεϊ (έγινε ντραφτ από τους Ατλάντα Χοκς), Σλούκα (Φενέρμπαχτσε), Περπέρογλου (Μπαρτσελόνα).

Σε αυτή την πρώτη λίστα δεν έχουν συμπεριληφθεί τα ονόματα του Νίκου Παππά (Παναθηναϊκός), ο οποίος κοβόταν και επί Κατσικάρη, και του Γιώργου Παπαγιάννη (Σακραμέντο). Όπως επίσης δεν υπάρχει το όνομα του πρωταθλητή Ιταλίας Μπράμου (Βενέτσια).

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Φαβορί για το τιμόνι της Εθνικής ο Κώστας Μίσσας


Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports