Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

“On fire” η Παναχαϊκή

“On fire” η Παναχαϊκή
Παπαρίζος Περικλής

Δεν έχει δεχτεί γκολ σε τέσσερις αγωνιστικές η Παναχαΐκή

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη για την Παναχαϊκή ήρθε στο Ζευγολατιό με σκορ 2-0, και οι «κοκκινόμαυροι» δεν λένε να χάσουν, αλλά ούτε να δεχτούν και γκολ. Η Παναχαϊκή πλέον είναι μόνη στην δεύτερη θέση, και κυνηγάει τον ΠΑΟ Βάρδας.

Η Παναχαϊκή μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε τέσσερις αγώνες, με αποτέλεσμα να έχει «καπαρώσει» την δεύτερη θέση, και πλέον να «κυνηγάει» τον ΠΑΟ Βάρδας.

Έπειτα και από την νίκη μέσα στο Ζευγολατιό με 2-0, η Παναχαϊκή έχει πλέον ανεβάσει στροφές. Αυτό που είναι αξιοθαύμαστο και δείχνει το «όπλο» της Παναχαϊκής είναι η αμυντική λειτουργιά της ομάδας, καθώς έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές δεν έχει δεχτεί γκολ!

Αυτό όμως που φαίνεται στην φετινή Παναχαϊκή είναι ότι η ομάδα δουλεύει σκληρά κάθε μέρα και πάντα είναι έτοιμη για τους αγώνες. Όπως έχει τονίσει και ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Οφρυδόπουλος, οι «κοκκινόμαυροι» κοιτάνε πρώτα την άμυνα τους, χωρίς όμως να παραμελούν την επίθεση, και αυτό φαίνεται.

Η Παναχαϊκή κρατάει ναι μεν στην άμυνα, αλλά όπως είναι εμφανές σκοράρει κιόλας, και μάλιστα έχει και τον έλεγχο σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα. Οι «κοκκινόμαυροι» είναι το «αφεντικό» σε κάθε παιχνίδι που δίνουν, και πλέον βγαίνουν με πάθος στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι ξεκάθαρο ότι η Παναχαϊκή έχει αγωνιστική ταυτότητα φέτος, και μάλιστα δεν άργησε καθόλου να την «ασπαστεί». Είναι εμφανές ότι οι «κοκκινόμαυροι» μπαίνουν σε κάθε παιχνίδι για την νίκη, και ξέρουν τι θέλουν από κάθε αγώνα, και αυτό δεν είναι άλλο από τους τρεις βαθμούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports