Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σέλτικ - Μάντσεστερ Σίτι: Μια ποδοσφαιρική πανδαισία

Σέλτικ - Μάντσεστερ Σίτι: Μια ποδοσφαιρι...
Παπαρίζος Περικλής

Το παιχνίδι που θέλει κάθε ποδοσφαιρόφιλος

Χθες βράδυ η Σέλτικ υποδεχόταν στο “Σέλτικ Παρκ” την Μάντσεστερ Σίτι η οποία ήταν σε εξαιρετική φόρμα και είχε και τον «τίτλο» του φαβορί. Γι αυτό και το ενδιαφέρον του αγώνα ήταν περιορισμένο, καθώς το αποτέλεσμα θεωρούνταν προεξοφλημένο. Τα φαινόμενα όμως απατούν….!

Ακόμα ένα βράδυ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση «έκρυβε» μια έκπληξη. Η Σέλτικ με την Σίτι ήταν μάλλον αποφασισμένες να χαρίσουν γκολ και θέαμα στους θεατές που είτε είδαν τον αγώνα από την αρχή, είτε άρχισαν να το παρακολουθούν στη συνέχεια. Όλα ήταν έτοιμα να αρχίσουν, και σχεδόν όλοι ήταν σίγουροι για την νίκη της Σίτι εκτός από την Σέλτικ.

Όλοι θα σκέφτονταν «σιγά μωρέ εφτά έφαγε από την Μπαρτσελόνα η Σέλτικ, άρα και την Σίτι θα κερδίσει», όμως η μπάλα δεν είναι ποτέ με καμία ομάδα, και όποιος θέλει να κερδίσει δεν αρκεί ο τίτλος του φαβορί. Πρέπει να αποδείξει τα πάντα μέσα στο γήπεδο.

Όταν μπαίνουν έξι γκολ σε ένα παιχνίδι μπορεί κάποιος να καταλάβει πως το παιχνίδι έχει ενδιαφέρον. Από την αρχή έως το τέλος, οποίος το παρακολουθούσε δεν θα ήθελε να τελειώσει, καθώς αυτό ήταν το παιχνίδι που θέλει να βλέπει  κάθε ποδοσφαιρόφιλος, ένα παιχνίδι με πολλά γκολ, θέαμα, πάθος αλλά και ανατροπές στο σκορ. Ήταν ένα παιχνίδι που τα είχε όλα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports