Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Προς ανανέωση ο Μανωλας, με ρήτρα που προκαλεί «ίλιγγο»

Προς ανανέωση ο Μανωλας, με ρήτρα που πρ...
Παπαρίζος Περικλής

Εάν υπογράψει θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής

Προς «γάμο» φαίνεται να καταλήγουν Μανωλάς και Ρόμα, καθώς ο Έλληνας στόπερ φαίνεται να τα βρήκε και να ανανεώνει το συμβόλαιο του με τους «λύκους». Το καλοκαίρι ήταν πολύ «καυτό» για τον Μανωλά, καθώς είδε το όνομα του να «παίζει» για τα μεγαλύτερα club της Ευρώπης, αλλά και τους μεγαλύτερους προπονητές να τον θέλουν διακαώς στις ομάδες τους.

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός θα δει να ανεβαίνουν πολύ οι ετήσιες απολαβές του, καθώς θα φτάνουν τα 3.000.000-3.500.000 ευρώ τον χρόνο, παρά το γεγονός ότι ίδιος απαιτούσε στην αρχή 4.000.000 ευρώ.

Εάν τελικά ο Κώστας Μανωλας υπογράψει με την Ρόμα, τότε θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής, και το νέο του συμβόλαιο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2020 ή 2021.

Κυρίως αυτό το οποίο προκαλεί «ίλιγγο», είναι το ποσό που θα πρέπει να πληρώσει κάποια ομάδα εάν θέλει να τον απόκτησει, με το ποσό να ανέρχεται στα 40.000.000 ευρώ.

Πάντως η Ρόμα πρέπει να χαμογέλα, καθώς εάν ο παίκτης πουληθεί, τότε θα έχει  κέρδος, πάνω από τα διπλά χρήματα με τα οποία απέκτησε τον Μανωλα από τον Ολυμπιακό (15.000.000 ευρώ).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports