Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Όζουσες πολιτικές αθλιότητες

Όζουσες πολιτικές αθλιότητες

Του Μιχαήλ Στρατουδάκη

Τα όσα συμβαίνουν στην  χώραν μας τον τελευταίον καιρόν δεν είναι δυνατόν να περιγραφούν, αφού δεν είναι δυνατόν να συλληφθούν νοερώς.

Οι παραβάσεις και αθλιότητες άπτονται και το πεδίον των δανειστών και το εσωτερικόν πεδίον. Η χώρα μας υπέστη πρωτοφανή πίεσην για να υπογράψει νέα δανειακήν σύμβασην, με όρους σκληροτάτους και περικοπές των ελαχίστων εναπομεινασών συνταξιοδοτικών παροχών, ή των χορηγουμένων μισθών απολύτου πείνας!! Οι πεντάμηνες διαπραγματεύσεις επέτεινα δραματικώς το χρέος της χώρας και επεδείνωσαν την δημοσιονομικήν κατάστασην φρικτώς. Στην όλην δεινήν κατάστασην δεν είμεθα άμοιροι ευθυνών.

Η κυβέρνηση άπειρη από πολιτικές- οικονομικές διαβουλεύσεις, προέβη σε σειράν λαθών. Αυτονόητον ήταν ότι έπρεπε να ζητήσει την αρωγήν των λοιπών εν τη Βουλή Κομμάτων. Πέραν αυτών ο Υπουργός Οικονομικών που επέλεξε,  εφάνη εξ αρχής ότι δεν ήταν ο ενδεδειγμένος.

Δεν προέβαινε στην υπογραφήν συμβάσεως, κωλυσιεργώντας, άγνωστον δια ποίους λόγους και περιεφέρετο αγγλολαλών, σε όλα τα ΜΜΕ Ελλάδος και εξωτερικού με αδύνατον εξαγωγήν σαφούς νοήματος. Απεπέμφθη από την Κυβέρνησην με καθυστέρησην, λόγω συναισθηματισμού του Πρωθυπουργού. Στην πολιτικήν ο συναισθηματισμός είναι καταστροφή.

Και μετά ταύτα ήλθαν στην επιφάνεια απίθανα και μάλλον φρικτά συμβάντα ή προεργασίες. Σχεδίαζε ως Υπουργός Οικονομικών, να εισαγάγει παράλληλον νόμισμα εν μια νυκτί, να υποκλέψει ΑΦΜ  πολιτών, να δημιουργήσει status δημοσιονομικόν, εντός του υπάρχοντος!! Και  έφερεν ειδικόν υποκλοπέα Ηλεκτρονικών Προγραμμάτων (χάκερ), για να υλοποιήσει τα σχέδιά του!!

Πιθανόν πάντα ταύτα εν αγνοία της Κυβερνήσεως, η οποία δεν πρέπει να είναι σύμφωνη με την έξοδον της Ελλάδος από την Ευρωζώνην. Αλλά  αν και αυτή είναι,  ο Ελληνικός Λαός αποκρούει  διαρρήδην κάτι ανάλογον διότι θα περιέλθει σε κατωτάτην μοίραν από τα πλέον υποανάπτυκτα Κράτη της Υφηλίου.

Πράξεις τόσον αυθαίρετες, ατομικές και άκρως επιβλαβείς για την Ελλάδα, είναι εντελώς πρωτόφαντες, αλλά και εκτός πάσης νομικής πολιτικής και ηθικής υποστάσεως και πρέπει να διερευνηθούν αμέσως, ώστε να έλθουν στην επιφάνεια, αίτια και αιτιατά. Όμοια καταπάτηση της πολιτικής υποστάσεως της χώρας δεν έχει συμβεί διαχρονικώς. Πως απετολμήθη; Δεν εφοβήθησαν οι δράστες, γιατί όπως κυκλοφορεί, υπήρχαν και Δημόσιοι Υπάλληλου αναμεμιγμένοι!!!

Που στηρίχθηκαν και δεν αντέδρασαν για την παρανομίαν;; Καταστάσεις όζουσες με άγνωστα αίτια και αποτελέσματα. Κατάλυση της Εννόμου, Πολιτικής και Ηθικής Τάξεως.  Συμβάντα μέγιστα για ένα μικρόν τόπον. Ποίαν εκβασην θα έχει το απερίγραπτον αυτόν σκάνδαλον; Θα καλύψει πλήρως τα συμφέροντα του Έλληνα; Θα ικανοποιηθεί το περί Δικαίου συναίσθημα;

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις