Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην Ελούντα της Κρήτης απο χθες η Lady Gaga

Στην Ελούντα της Κρήτης απο χθες η Lady Gaga

Εμφανίστηκε ντυμένη εντελώς απλώς

Βρίσκεται στο Νο1 της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, κάθε εμφάνισή της αποτελεί θέμα συζήτησης καικάθε φωτογραφία της γίνεται ανάρπαστη σε χρόνο ρεκόρ σε όλα τα έντυπα του πλανήτη. Η Lady Gaga ενώ απολαμβάνει την παγκόσμια φήμη της και λίγες μόνο μέρες μετά τον θρίαμβό της στα MTV Awards ήρθε στην Ελλάδα για να ξεκουραστεί.

Από χθες το πρωί, στην Κρήτη η πιο διάσημη περσόνα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, η Lady Gaga, βρίσκεται στο νησί!

Σύμφωνα με το Cretalive, η ξανθιά εκκεντρική σταρ έφτασε στο Ηράκλειο λίγο μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της και δύο άνδρες της προσωπικής της φρουράς. Οι υπάλληλοι του αεροδρομίου είχαν ενημερωθεί από νωρίς για την υψηλή προσκεκλημένη. Και για όσους περίμεναν πως και πως για να δουν την εμφάνισή της, δυστυχώς τους απογοήτευσε. Εμφανίστηκε ντυμένη απλά, αποδεικνύοντας ότι οι στυλιστικές υπερβολές αποτελούν μέρος της δημόσιας εικόνας της.

Μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο, η σταρ και η συντροφιά της επιβιβάστηκαν σε υπερπολυτελές αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν προς τη μαγευτική Ελούντα όπου θα περάσουν μερικές ημέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight