Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Χάραδρος: μόνιμη χαβούζα παντός είδους απορριμμάτων, λυμμάτων και ρύπων

Χάραδρος: μόνιμη χαβούζα παντός είδους α...

Της Νίκης Τσελίκα, Δημοσιογράφου

Αγαπητό thebest.gr

Διάβασα το άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ σου για την περιβαλλοντική καταστροφή στον χείμαρο Χάραδρο και για την καταγραφή που έκανε κλιμάκιο του Σώματος Ελέγχου Περιβάλλοντος.

Διαδοχικά ο Χάραδρος "φιλοξένησε" στο παρελθόν: --Πισάδικο που με τις εκπομπές των ρύπων του είχε μολύνει τόσο την ατμόσφαιρα που θύμιζε το Σεβέζο!

--Την χωματερή του Δήμου Ρίου, που προσέθετε τα...αρώματά της στην ατμόσφαιρα καιπροσέφερε σε κάθε διερχόμενο... μαγευτικές εικόνες!

--Αμμοληψία, εν πολλοίς παράνομη και καταστροφική.

--Όπως φαίνεται και στο δικό σου φωτορεπορτάζ, εξακολουθεί να αποτελεί "προσφιλή" προορισμό κάθε είδους σκουπιδιών, μπάζων και άχρηστων υλικών!

--Η εικόνα της "αδιαφορίας και περιβαλλοντικής καταστροφής", όπως πολύ εύστοχα την χαρακτηρίζεις, θα ολοκληρωθεί, αν προστεθούν και οι πυλώνες που σχεδιάζει να εγκαταστήσει στον Χάραδρο η ΔΕΗ με την σύμφωνη γνώμη τοπικών αρχόντων!

Από την εποχή του πισάδικου, οι κάτοικοι δίνουν έναν συνεχή αγώνα για να σώσουν το φυσικό Περιβάλλον του Χαράδρου και να αποτρέψουν την μετατροπή του σε μόνιμη χαβούζα στερεών, αερίων και -τώρα και- ηλεκτρομαγνητικών απορριμμάτων, λυμμάτων και ρύπων!

Νίκη Τσελίκα, Δημοσιογράφος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις