Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με συννεφιά και βροχές ξεκινά αύριο η εβδομάδα

Με συννεφιά και βροχές ξεκινά αύριο η εβδομάδα

Άκρως φθινοπωρινός ο καιρός

Με βροχές και συνεφιά ξεκινά από αύριο Δευτέρα ο καιρός της εβδομάδας. Πιο αναλυτικά:

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένες ορατότητες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την 'Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα σποραδικών βροχών κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στα βόρεια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με βόρειους ανέμους μέχρι 6 μποφόρ.Το θερμόμετρο θα φτάσει τους 27 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι καλός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα νοτιά βορειοδυτικοί 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 βαθμούς.

Στην Αττική θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα βόρεια.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένες ορατότητες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις