Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Από τα εξώφυλλα με την Ζιζέλ, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ηλείας ο Αντώνης Μπέης

Από τα εξώφυλλα με την Ζιζέλ, υποψήφιος ...

Και παίκτης σε ριάλιτι

Aπό τις πασαρέλες του κόσμου, επέστρεψε στην ύπαιθρο στον τόπο καταγωγής του στην Βουπρασία και από τη ζωή στη φύση μεταπηδά στην πολιτική ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ενώ ήδη αποτελεί ένα από τα πρόσωπα ριάλιτι παιγνιδιού.

Κάπως έτσι κυλά η ζωή για τον Αντώνη Μπέη τον οποίο σε λίγο καιρό θα τον δούμε στην τηλεόραση του Alpha, ως αγρότης μόνος να ψάχνει.

Ο πολυταξιδεμένος και πολυάσχολος 32χρονος Αντώνης Μπέης είπε ναι σε πρόταση υποψηφίου δημάρχου στην Ηλεία και θα λάβει μέρος στην διεκδίκηση της ψήφου συμμετέχοντας στον κορμό ψηφοδελτίου ενόψει των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου 2010.

Παρά το γεγονός ότι ο 32χρονος έλληνας της Αμερικής θα λάβει το βάπτισμα του πυρός στις εκλογές και δη στον τόπο απ’ όπου κατάγεται την Βουπρασία, η διαδρομή του στα μέχρι τώρα χρόνια της ζωής του δεν είναι μόνον αξιοπρόσεκτη, αλλά και αξιοζήλευτη.

Έχοντας στο βιογραφικό του συνεργασίες με την Ζιζέλ, τους Dolce Gabbana, τον Versace και κάποιους από τους διασημότερους φωτογράφους του κόσμου, ο Αντώνης Μπέης, ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα παγκοσμίως εγκατέλειψε τις πασαρέλες για να ασχοληθεί με τα …χωράφια.

Ο Έλληνας καλλονός, που η χάρη του είχε φτάσει μέχρι και σε εξώφυλλο στην αντρική Vogue, επισκέπτεται συχνά πυκνά την Πάτρα, ενώ πρόσφατα τον είδαμε και στη διαφήμιση της Vodafone με την Βίκυ Καγιά.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο λοιπόν, ο Αντώνης Μπέης εγκατέλειψε την Νέα Υόρκη για την Παλαιοχώρα Ηλείας! Εκεί εγκαταστάθηκαν το 2001 οι γονείς του, στην ιδιαίτερη πατρίδα τους και δημιούργησαν ένα μικρό χωριό στις όχθες της τεχνητής λίμνης του φράγματος του Πηνειού.

Το τελευταίο διάστημα όπως ο ίδιος λέει «παλεύει καθημερινά με την τσάπα και τα πρόβατα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight