Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Μενεγάκη ανανέωσε αιφνιδιαστικά το συμβόλαιό της με τον Alpha μέχρι το 2013

Η Μενεγάκη ανανέωσε αιφνιδιαστικά το συμ...

Αξεπέραστη τηλεοπτική μας αξία η εθνική ξανθιά παρουσιάστρια

Με μια μη αναμενόμενη κίνηση η Ελένη Μενεγάκη, ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου της με τον Alpha και μια μέρα μετά την πρεμιέρα της, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της μέχρι και το 2013. Συγκεκριμένα λίγες ώρες μετά τη σημερινή της πρεμιέρα, ο Alpha έστειλε επίσημη ανακοίνωση για τη συνέχιση της συνεργασίας του με τη 41χρονη παρουσιάστρια μέχρι και τον Ιούλιο του 2013.

«Ο Alpha θεωρεί τιμή να έχει στο δυναμικό του μια τηλεοπτική προσωπικότητα του βεληνεκούς της Ελένης Μενεγάκη, η οποία με το ταλέντο, τις γνώσεις και τη διαχρονικότητά της έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο  της "βασίλισσας της πρωινής ζώνης". Με το χάρισμα, την αμεσότητα και τον αυθορμητισμό της, η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί αναμφισβήτητα σημείο αναφοράς στην ελληνική τηλεόραση», αναφέρεται σχετικά στην ανακοίνωση.

Από την πλευρά της η ξανθιά παρουσιάστρια δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας της: «Ευχαριστώ τον Alpha για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του και είμαι πολύ χαρούμενη που θα έχω την ευκαιρία να συνεχίσω να επικοινωνώ, μέσα από μια αγαπημένη συχνότητα, με τους τηλεθεατές που είναι πάντα για μένα η πιο ζεστή παρέα».

Ο διευθύνων σύμβουλος του Alpha, Κριστόφ Μάινους, επισήμανε: «Eίμαι πολύ χαρούμενος για τη μακρά συνεργασία μας με την Ελένη Μενεγάκη και για την παράταση αυτής της συνεργασίας ως το 2013. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και υπερήφανοι που θα την έχουμε στο δυναμικό μας για τις επόμενες τρεις τηλεοπτικές σεζόν, στις οποίες ο "Καφές με την Ελένη" θα παραμείνει στην κορυφή της πρωινής ζώνης».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight