Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κατάκολο: Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα από πτώση μαρκίζας

Κατάκολο: Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα...

Ευτυχώς δεν έπεσε πάνω σε κόσμο.

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους στάθηκαν ιδιοκτήτες καταστημάτων και επισκέπτες στο Κατάκολο, οι οποίοι σοκαρίστηκαν όταν ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση έπεσε δίπλα στα πόδια τους μέρος μαρκίζας απ’ τον πρώτο όροφο κτιρίου που βρίσκεται στο μόλο, εκεί δηλαδή  που φιλοξενούνται οι περισσότερες  καφετέριες και τα εστιατόρια.

Ένα μεγάλο μέρος της μαρκίζας κτιρίου αποκολλήθηκε και έσκασε στο δρόμο και από καθαρή τύχη δεν «άνοιξε μύτη» δεδομένου ότι εκείνη τη στιγμή στο σημείο όπου προσγειώθηκε η μαρκίζα δεν υπήρχαν άνθρωποι. Ο ήχος, όμως, από την πτώση του τσιμέντου στάθηκε ικανός να σπείρει τον πανικό σε πελάτες, που βρίσκονταν λίγα μέτρα μακριά, και καταστηματάρχες που έσπευσαν να διερευνήσουν τι ακριβώς συνέβη.

Ολοι έκαναν λόγο για ένα μικρό θαύμα, δεδομένου ότι την ώρα εκείνη κάτω από το σημείο δεν βρίσκονταν παιδιά ή θαμώνες στο κατάστημα, οι οποίοι στην καλύτερη των περιπτώσεων θα είχαν τραυματιστεί.

Η αποκόλληση μέρους της μαρκίζας αποτέλεσε και την αφορμή ναι γίνει αναφορά και συζήτηση  για την στατικότητα των κτιρίων σε μια άκρως τουριστική περιοχή της Ηλείας, στα καταστήματα της οποίας συχνάζουν αρκετοί ανάμεσά τους και παιδιά.



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις