Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Αναίρεση της απόφασης για την Μανωλάδα ζητά η ΓΣΕΕ- Νέα αντίδραση το μεσημέρι - "Αδιανόητο να μένουν ατιμώρητοι οι δράστες"

Πάτρα: Αναίρεση της απόφασης για την Μαν...

Η ανακοίνωση της Γενικής Συνομποσπονδίας Εργατών

Η ΓΣΕΕ από την πρώτη στιγμή εξέφρασε τη διαμαρτυρία της σχετικά με την αθώωση του επιχειρηματία και ενός υπαλλήλου του για την εγκληματική ενέργεια τραυματισμού 35 αλλοδαπών εργατών που δούλευαν στη συγκομιδή φράουλας στη Μανωλάδα, αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΓΣΕΕ που παρελήφθη το μεσημέρι από το thebest.gr.

Και η ανακοίνωση συνεχίζει: "Η Συνομοσπονδία χαιρετίζει σήμερα την άμεση αντίδραση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου και ζητά την αναίρεση της απόφασης. Είναι ελπιδοφόρο το γεγονός ότι η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός μετά τις έντονες διαμαρτυρίες συνδικαλιστικών, κοινωνικών και πολιτικών φορέων, ζήτησε να λάβει γνώση της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών αλλά και του συνόλου της δικογραφίας.

Είναι αδιανόητο πώς ο τραυματισμός 35 ανθρώπων με πυροβόλα όπλα επειδή διεκδίκησαν τα δεδουλευμένα τους, χαρακτηρίζεται απλή σωματική βλάβη και συνέργεια σ αυτήν ενός άλλου. Δεν είναι δυνατόν κακουργηματικές πράξεις κατά τις ίδιας της ανθρώπινης ζωής να μένουν ατιμώρητες και εμμέσως να ενθαρρύνονται. Η ΓΣΕΕ θεωρεί ορόσημο την συγκεκριμένη υπόθεση και θα συνεχίσει να την παρακολουθεί στενά".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις