Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Το ταξίδι για την Α1 ξεκίνησε από την Περιβόλα! Με χαμόγελα και αισιοδοξία η "πρώτη" προπόνηση του Απόλλωνα (ΔΕΙΤΕ VIDEO & ΦΩΤΟ)

Το ταξίδι για την Α1 ξεκίνησε από την Πε...
Ανδριοπούλου Κωνσταντίνα

Άπαντες παρόντες στην συνάντηση - 80 περίπου φίλαθλοι στο πλευρό των "μελανόλευκων"

Η εποχή Α1 επέστρεψε στον Απόλλωνα, έπειτα από 6 χρόνια, με την πρώτη επίσημη προπόνηση των "μελανόλευκων", στο κλειστό γήπεδο της Περιβόλας. Μια σεζόν, ξεκινά με φιλοδοξίες και όνειρα για τον Νίκο Βετούλα και τους παίκτες του.

Η Περιβόλα, χθες το βράδυ, είχε άλλη... νότα! Τα χαμόγελα αισιοδοξίας "γέμιζαν" το γήπεδο και όχι μόνο από τους διοικούντες, το τεχνικό τιμ και του παίκτες αλλά και τους 80 περίπου φίλους της ομάδας, του Συνδέσμου "Black Wolves", που συνεχίζουν και φέτος να δίνουν ραντεβού στις κέρκίδες, για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παικτών του Απόλλωνα.

Στην χθεσινή πρώτη συνάντηση, της "οικογένειας" του Απόλλωνα, παρόντες ήταν οι "παλιοί" Νίκος Αργυρόπουλος, Γιάννης Λιανός, Σταύρος Δανιήλ, Παναγιώτης Καπερώνης, Θανάσης Ζαφείρης, Βασίλης Λυμπέρης, Βλάντο Πέτροβιτς και Γιάννης Θανόπουλος.

Επίσης, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, που σε αυτή την πρώτη προπόνηση έδωσαν τα πρώτα τους αγωνιστικά δείγματα. Στο κλειστό της Περιβόλας, βρέθηκαν οι Αμερικάνοι Κίτον Γκράντ, Σέιν Γουόκερ, Λάρι Τέρνερ και Κλάιμπερ Γκόρντον, όπως και οι Παναγιώτης Πελεκούδας που αποκτήθηκε από τον Εσπερο ΑΟΠΑ και ο Γιάννης Μολφέτας που προωθήθηκε από την Απολλωνιάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports