Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Ακολούθησα τη μητέρα μου και μαζί με τον Αλέξη θα σας βλέπουμε από ψηλά»

«Ακολούθησα τη μητέρα μου και μαζί με το...

Θρήνος στα Καλύβια από τη διπλή αυτοκτονία μάνας και κόρης

Απίστευτες λεπτομέρειες έρχονται στο φως μετά την αυτοκτονία της μάνας και της αδελφής του 17χρονου Αλέξη Νικολόπουλου στην Καμαρούλα Αγρινίου, που είχε πέσει νεκρός από τις σφαίρες του Διονύση Φούκα πριν από τέσσερα χρόνια στο πενταπλό φονικό στα Καλύβια  του Αγρινίου.  Η 51χρονη Κατερίνα Νικολοπούλου ζούσε στον οικισμό Καμαρούλα Αγρινίου με τα άλλα δύο παιδιά της, τη 16χρονη Νάντια και τον 23χρονο Βασίλη. Εδώ και χρόνια ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της που διέμενε σε γειτονικό χωριό.

Όπως γράφουν τα «ΝΕΑ» οι συγχωριανοί γνώριζαν καλά το δράμα που ζούσαν μητέρα και κόρη, οι οποίες ήταν στενά δεμένες. Κάθε μέρα πήγαινε στον Αλέξη μαζί με την κόρη της Νάντια, μαθήτρια στο γυμνάσιο της περιοχής.

Όπως λέει στα «ΝΕΑ» ο κ. Νίκος Γκούλας, γείτονας της οικογένειας, «καθημερινά επί ώρες παρακολουθούσε σε video που είχε τον 17χρονο Αλέξη που ήταν ποδοσφαιριστής σε τοπική ομάδα». Ένας άλλος γείτονας αναφέρει ότι «από τη δολοφονία του Αλέξη και μετά ήταν απόμακρος άνθρωπος και κλειστός». Μετά τον θάνατο του γιου της, για μεγάλο χρονικό διάστημα είχε ψυχολογική υποστήριξη, αλλά τελευταία καθόλου.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή κ. Τζιόλα, «η λήψη του φυτοφαρμάκου έγινε πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα και ο θάνατος ήταν ακαριαίος».
Μία ώρα αργότερα την αναζήτησε η κόρη της, η οποία βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο. Όταν την αντίκρυσε και διάβασε το σημείωμα, και πριν έλθει στο σπίτι ο αδελφός της που είχε μεταβεί στην Αθήνα για τον αγώνα Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού, πήρε και εκείνη φυτοφάρμακο.
Η 16χρονη Νάντια άφησε ένα σύντομο σημείωμα όπου έγραφε: «Ακολούθησα τη μητέρα μου και μαζί με τον Αλέξη θα σας βλέπουμε από ψηλά...».


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις