Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Βορίδης: Οι δεξιοί την αυτοκριτική μας την κάνουμε με εξομολόγο...

Βορίδης: Οι δεξιοί την αυτοκριτική μας τ...

Τι δήλωσε για τις σε βάρος του επιθέσεις απο τον ΛΑΟΣ

«Καταλαβαίνω ότι ένας χωρισμός μπορεί να δημιουργήσει πικρά συναισθήματα. Εγώ δεν θα μπω σε αυτήν τη συζήτηση των αντεγκλήσεων. Δεν έχω καμία προσωπική αντιδικία με τον οποιονδήποτε», δήλωσε ο Μάκης Βορίδης στο ρ/σ Βήμα, επιχειρώντας να κλείσει τη συζήτηση για την προσχώρησή του στη ΝΔ. «Η απόφασή μου ήταν πολιτική. Είχε να κάνει με το πολύ μεγάλο θέμα της υπερψήφισης ή όχι της δανειακής σύμβασης», τόνισε.

Εξήγησε πως η απόφασή του να υπερψηφίσει τη δανειακή σύμβαση και τα μέτρα, συνδέεται με το μέλλον της χώρας, ενώ για τη συστράτευσή του με τη ΝΔ είπε: «Συνδέεται με την, κατά την κρίση μου, κεντρική πολιτική ανάγκη, η ψήφος του ελληνικού λαού να αναδείξει μια κυβέρνηση, που θα είναι αξιόπιστη στο εξωτερικό, θα μπορεί να μιλήσει με επάρκεια, θα μπορεί να δεσμευτεί πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα».

Σε ό,τι αφορά στο παρελθόν του και στο ερώτημα γιατί δεν έχει κάνει αυτοκριτική ο υπουργός Υποδομών σημείωσε ότι «η δημόσια αυτοκριτική είναι ίδιον της Αριστεράς. Εμείς τις αυτοκριτικές μας, οι δεξιοί, τις κάνουμε ή με τον εξομολόγο ή με τον εαυτό μας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις