Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην τουριστική έκθεση του Λονδίνου συμμετέχει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Στην τουριστική έκθεση του Λονδίνου συμμ...

Τάσεις συγκράτησης της τουριστικής κίνησης στα Ιόνια Νησιά

Στην έκθεση «Destinations» - The Holiday & Travel Show, που άρχισε χθες στο Λονδίνο και θα διαρκέσει μέχρι και τις 5 Φεβρουαρίου, συμμετέχει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Η έκθεση είναι επαγγελματικού και καταναλωτικού χαρακτήρα, με το δεύτερο χαρακτηριστικό να υπερτερεί, καθώς είναι πλέον από τις λίγες εκθέσεις που επιτρέπουν την επίσκεψη κοινού με την επισκεψιμότητα να κυμαίνεται περίπου στις 42.000.

Την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων εκπροσωπούν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κέρκυρας,  Χρ. Σκούρτης και ο υπάλληλος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της ΠΙΝ, Λαυρέντιος Βασιλειάδης. Επίσης, στο περίπτερο της ΠΙΝ, βρίσκεται και ο κ. Νίκος Λούβρος, συνεργάτης της ΠΙΝ στο Λονδίνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, μαζί με την Περιφέρεια Κρήτης, είναι οι μόνοι εκπρόσωποι από την Ελλάδα στην έκθεση αυτή.

Από αριστερά προς δεξιά: Αναστάσιος Πίσσας, Χρήστος Σκούρτης, Κυριακή Μπουλασίδου, Νίκος Λούβρος και Λαυρέντιος Βασιλειάδης.

Από αριστερά προς δεξιά: Αναστάσιος Πίσσ...

Από αριστερά προς δεξιά: Αναστάσιος Πίσσας, Χρήστος Σκούρτης, Κυριακή Μπουλασίδου, Νίκος Λούβρος και Λαυρέντιος Βασιλειάδης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις