Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κυκλοφορεί σήμερα το BEST με εξώφυλλο μια καλλονή της νέας γενιάς

Κυκλοφορεί σήμερα το BEST με εξώφυλλο μι...

Από το nektarini

Κυκλοφορεί σήμερα το Χριστουγεννιάτικο τεύχος του BEST με εξώφυλλο την πατρινή καλλονή νέα κοπής την Άρτεμη Φραγκούλη. Όπως διαβάζουμε στο nektarini η Άρτεμις που σε δύο μήνες θα γίνει …μάνα και που στις εσωτερικές σελίδες του περιοδικού δεν χορταίνουμε να την βλέπουμε, είναι από τις πιο όμορφες κοπέλες της Πάτρας και την βλέπουμε συνεχώς στο marmelada.

Στο Χριστουγεννιάτικο τεύχος πουκυκλοφορεί σήμερα φιλοξενούμε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα σε έναν αξέχαστο γάμο. Της κόρης του πρώην νομάρχη Στάθη Αθανασοπούλου – Σερέτη, Νινέττας και του Γιάννη Γιαννακόπουλου.

Φωτογραφήσαμε την κοσμικογράφο του Life&Style Φαίη Μπέη στο σπίτι της, μας εξήγησε την στενή σχέση της με την Πάτρα και ξεκαθάρισε: «Δεν έχω ανάγκη να γίνω πανελίστρια…Υπάρχουν άλλες…»

Σε συνεργασία με τον Αχαϊκό Σύλλογο για τη Μέριμνα των Ζώων φωτογραφίσαμε γνωστούς πατρινούς με αδέσποτα σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης.

Tάκης Ζαχαράτος, Raining Pleasure, Γιάννης Βόγλης, Όλγα Πολίτου, Αριστείδης Ανδρικόπουλος, Μάκης Ρωμάνος, Δανάη Αντωνοπούλου, Δημήτρης Γεωργαλάς, Αγγελική Γερόλυμου, Ελένη Παπαπαναγιώτου και Κάτια Τρακαδά έχουν φιλόζωα αισθήματα και μας το δείχνουν.

ΗΡΩ & ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ, CHRIS HUMBERT, ΝΑΣΟΣ ΓΑΛΑΚΤΕΡΟΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ,  PATRICK, ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΗΣ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΓΙΟΒΑΝΙΔΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΟΦΟΣ,  ΜΑΡΙΑ ΦΛΩΡΑΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΙΤΣΑΣ,  ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΚΡΑ, είναι κάποια ακόμη από τα πρόσωπα που φιλοξενούμε στο τεύχος, μαζί με φωτορεπορτάζ από τα εγκαίνια του Paul Taylor και ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στο σπίτι και τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight