ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παπαδημάτος:Εξευτέλισαν την χώρα και πρέπει, σήμερα κιόλας, να φύγουν

Κοινοποίηση
Tweet

Ο τ. βουλευτής της Ν.Δ. Αχαΐας Νίκος Παπαδημάτος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση

« Η Καγκελάριος της Γερμανίας Μέρκελ και ο Πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί χθες το βράδυ στις Κάννες έστρεψαν την .κάννη στο πρόσωπο της Ελλάδας, διότι ο μοιραίος Πρωθυπουργός της Γιώργος Παπανδρέου με μια ακατανόητη πρωτοβουλία του αμφισβήτησε τα Ευρωπαϊκά κεκτημένα της χώρας μας.

Μεγαλύτερη ταπείνωση και εθνικό εξευτελισμό δεν μπορούσε να υποστεί η χώρα. Η Γερμανίδα Καγκελάριος και ο Γάλλος Πρόεδρος υποδήλωσαν με τις δηλώσεις τους ότι η Ελλάδα διαθέτει έναν αριβίστα, αμοραλιστή και άκρως επικίνδυνο Πρωθυπουργό. Με χαρακτηριστική καθυστέρηση το ίδιο αντιλήφθηκαν πλέον και κορυφαία Κυβερνητικά και κομματικά στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Οι δεδομένες, τεράστιες, εγκληματικές ευθύνες τους υπαγορεύουν το αυτονόητο. Να δρομολογήσουν σήμερα κιόλας τις διαδικασίες της απόσυρσης τους από το τιμόνι της χώρας.

Το παρήγορο είναι ότι η αμφισβήτηση της παραμονής της Ελλάδας στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς κατέρρευσε και μαζί της καταρρέει και η Κυβέρνηση Παπανδρέου. Είναι καταλυτική η εξέλιξη, αλλά πρέπει να συνοδεύεται από νηφαλιότητα και σύνεση. Η Ν.Δ. υπό την ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά, με αίσθημα πατριωτικής ευθύνης, είναι έτοιμη να διαδραματίσει πρωτεύοντα ρόλο και ρόλο εγγυητή για την ανόρθωση του πληγωμένου εγωισμού των Ελλήνων και της Ευρωπαϊκής πορείας της χώρας. Οι εθνικές επιλογές είναι ο καλύτερος δρόμος για να καθορίσει ο λαός το μέλλον του.»

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις