ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Άγγελος Τσιγκρής: "Στις 2 Δεκεμβρίου το Χαράτσι για τα Ακίνητα στο Συμβούλιο Επικρατείας"

Κοινοποίηση
Tweet

Αύριο εκδικάζεται στην Ολομέλεια του ΣτΕ η Αίτηση Ακύρωσης του υπ. βουλευτή της ΝΔ

Στις 2 Δεκεμβρίου προσδιορίσθηκε -από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας- να συζητηθεί στην Ολομέλεια του Ανώτατου Δικαστηρίου η συνταγματικότητα του νόμου που επιβάλει τους έκτακτους φόρους στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Αύριο Παρασκευή (4 Νοεμβρίου) εκδικάζεται στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) η Αίτηση Ακύρωσης του υπ. βουλευτή της ΝΔ (δικηγόρου – καθηγητή της Εγκληματολογίας) Άγγελου Τσιγκρή, κατά των υπολοίπων φορολογικών μέτρων που επιβλήθηκαν με το 2ο Μνημόνιο.

Ο Αχαιός δικηγόρος και καθηγητής Άγγελος Τσιγκρής θα ενημερώσει τους πολιτικούς του φίλους για όλες τις παραπάνω εξελίξεις σε ανοικτή εκδήλωση, που θα γίνει στις 7 Νοεμβρίου και ώρα 7 μμ στο ξενοδοχείο “Long Beach” στο Λόγγο.

Ο υπ. βουλευτής της ΝΔ θα ζητήσει τη στήριξη της Αχαϊκής κοινωνίας στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές και θα κηρύξει την έναρξη του προεκλογικού του αγώνα._

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις