Άγνωστο πότε θα γίνει η κλήρωση και πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα
Ξεκαθαρίζει το τοπίο σε ό,τι αφορά στις 18 ΠΑΕ που θα συνθέσουν το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας. Ελπίδες ανόδου στον Πλατανιά και την Αναγέννηση Γιαννιτσών έδωσε η Δευτέρα και οι αποφάσεις που πάρθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής.
Συγκεκριμένα, από τη στιγμή που οι ΠΑΕ Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκός και ΑΕΛ πήραν πιστοποιητικά συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αυτόματα αυτό σημαίνει ότι ένα ζευγάρι εκ των δύο θα προβιβαστεί στη Super League.
Έτσι, οι σίγουρες ομάδες που θα βρεθούν στην αφετηρία της Football League είναι οι: Θρασύβουλος, Αγροτικός Αστέρας, Πανθρακικός, Εθνικός Αστέρας, Καλλιθέα, Πιερικός, Βέροια, Διαγόρας, ΑΕΛ Καλλονής, Βύζας Μεγάρων, Αναγέννηση Επανομής, Παναχαϊκή και δύο εκ των Πανσερραϊκού, ΑΕΛ – Δόξας Δράμας, Λεβαδειακού. Δηλαδή, στο σύνολο 14 ΠΑΕ, κάτι που σημαίνει ότι η διοργανώτρια αρχή θα προβιβάσει τέσσερις ακόμα ομάδες από τη Football League.
Βέβαιη είναι η άνοδος των Ηρακλή Ψαχνών, Φωκικού Άμφισσας, ενώ αν το ένα ζευγάρι που διεκδικεί προβιβασμό στη Super League, τελικά ανέβει, αυτόματα θα δοθούν ελπίδες συμμετοχής στις αμέσως επόμενες ομάδες της 3ης τη τάξει κατηγορίας, δηλαδή στον Πλατανιά Χανίων και την Αναγέννηση Γιαννιτσών!
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr