ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα Αρσάκεια Σχολεία Πατρών συγχαίρουν τους μαθητές που αρίστευσαν στο μαθητικό Διαγωνισμό «Ο Ευκλείδης»

Κοινοποίηση
Tweet

Ετοιμάζονται για την 3η φάση του διαγωνισμού «Ο Αρχιμήδης»

Οι Διευθυντές του Αρσακείου Λυκείου και Αρσακείου Γυμνασίου Πατρών καθώς και οι σύλλογοι καθηγητών των σχολείων εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια στη μαθήτρια της Β΄ Γυμνασίου Κοντορίνη Αγλαΐα-Ελένη και στους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου Κατριβέση Μάξιμο και της Ά Λυκείου Κοντορίνη Κωνσταντίνο-Παλαιολόγο για την επιτυχία τους στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρείας «Ο Ευκλείδης», ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιανουαρίου 2026.

"Η συμμετοχή σε τέτοιους διαγωνισμούς αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εκπαιδευτικής φιλοσοφίας των Αρσακείων Σχολείων και για αυτό το λόγο ευχόμαστε καλή επιτυχία στην 3η φάση του διαγωνισμού «Ο Αρχιμήδης» που θα γίνει το Σάββατο 27/2/2026.

Τους μαθητές καθοδήγησαν οι μαθηματικοί των Αρσακείων Σχολείων, Κωνσταντίνος Καρδαράκος, Γεώργιος Θεοδωρόπουλος, Αθανάσιος Μητρούλιας" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις