SPOTLIGHT

/

Μουτσινάς: «4 χρόνια έψαχνα τρόπους να δημιουργήσω μια μονογονεϊκή οικογένεια, το κράτος δε βοήθησε»

Κοινοποίηση
Tweet

«Θα ήθελα να πάω να μείνω μόνιμα στην Ουγκάντα», εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής

Μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο Νίκος Μουτσινάς και μίλησε για τις προσπάθειές του να αποκτήσει παιδί, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Ο γνωστός παρουσιαστής ήταν καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου (13.12.2025) στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», όπου παραδέχτηκε ότι δεν του λείπει η τηλεόραση. Επίσης, ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε ότι η επιθυμία του είναι να γίνει θεραπευτής NLP.

«Έναν χρόνο κλείνω εκτός τηλεόρασης! Γιατί δεν επέστρεψα ποτέ. Συγγνώμη που γελάω, έχω δικαίωμα, είναι δική μου η εμπειρία. Αισθάνομαι πολύ καλά», είπε αρχικά, σχολιάζοντας ότι είναι η πρώτη φορά που επιστρέφει σε κάποιο πλατό μετά το κόψιμο της εκπομπής «ΝΜ βραδιάτικα».