ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αναγκαστική προσθαλάσσωση πυροσβεστικού ελικοπτέρου στην Ελευσίνα - Καλά στην υγεία τους τα μέλη του πληρώματος

Κοινοποίηση
Tweet

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

ΝΕΟΤΕΡΟ: Αναγκαστική προσθαλάσσωση έκανε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι πυροσβεστικό ελικόπτερο στον κόλπο της Ελευσίνας.

Οι τρεις επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους και έχουν ήδη περισυλλεγεί από τη θάλασσα. Το ελικόπτερο επιχειρούσε να πάρει νερό και πίσω του, σε μεγαλύτερο ύψος, βρισκόταν και δεύτερο ελικόπτερο για την ίδια διαδικασία ανεφοδιασμού με νερό.

Αγνωστο πώς, το ελικόπτερο υποχρεώθηκε σε προσθαλάσσωση.

Τα αίτια που οδήγησαν στην αναγκαστική προσθαλάσσωση είναι μέχρι στιγμής άγνωστα.

* Το ελικόπτερο, που είναι μισθωμένο επιχειρούσε στη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή Ημερος Τόπος του Ασπροπύργου, σε χαμηλή βλάστηση.

Πρώτη Ενημέρωση: Συναγερμός στην Ελευσίνα, μετά από πτώση πυροσβεστικού ελικοπτέρου, το οποίο συμμετείχε στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με το ΕΡΤNews το πλήρωμα του ελικοπτέρου αποτελείται από τρία άτομα, για τα οποία έχει ξεκινήσει επιχείρηση διάσωσης, καθώς εντοπίστηκαν να κολυμπούν προς την ακτή. 

Πρόκειται για ελικόπτερο τύπου Erickson, το οποίο έκανε αναγκαστική προσθαλάσσωση στον κόλπο της Ελευσίνας, δίχως έως αυτή τη στιγμή να είναι γνωστά τα αίτια.

Τα τρία μέλη του πληρώματος είναι καλά στην υγεία τους.