ΣΤΙΒΟΣ

/

Απώλεια για την ελληνική αποστολή στη Μαδρίτη: Εκτός αγώνα λόγω ενοχλήσεων ο Καραλής στο επί κοντώ

Κοινοποίηση
Tweet

Η Ελλάδα δεν κέρδισε κανέναν βαθμό από το αγώνισμα και έκλεισε την πρώτη μέρα της διοργάνωσης με 10,5 βαθμούς

Σημαντική απώλεια για την Εθνική στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στη Μαδρίτη, καθώς ο Εμμανουήλ Καραλής απέσυρε την τελευταία στιγμή τη συμμετοχή του από τον αγώνα του επί κοντώ.

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Παρισιού προχώρησε κανονικά στο ζέσταμα και συμμετείχε στην επίσημη παρουσίαση των αθλητών, ωστόσο με την έναρξη του αγώνα προσήλθε στη γραμματεία και γνωστοποίησε ότι δεν θα αγωνιστεί, λόγω ενοχλήσεων. 
Η εξέλιξη αυτή στερεί από την ελληνική ομάδα έως και 16 πολύτιμους βαθμούς, οι οποίοι θα μπορούσαν να αποδειχθούν καθοριστικοί στην προσπάθεια παραμονής της Ελλάδας στην Α’ κατηγορία της διοργάνωσης. Μάλιστα, η Ελλάδα δεν κέρδισε κανέναν βαθμό από το αγώνισμα και έκλεισε την πρώτη μέρα της διοργάνωσης με 10,5 βαθμούς.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports