ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο Shark, το ηγετικό στέλεχος της Θύρας 7

Κοινοποίηση
Tweet

Το προφίλ του

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού και ηγετικό μέλος της Θύρας 7 γνωστός ως «Shark», ο οποίος καταζητούνταν για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στα επεισόδια έξω από το κλειστό του Ρέντη και παραδόθηκε την Παρασκευή στη ΓΑΔΑ.

Το προφίλ του «Shark» 
 Μάλιστα, ως προς το προφίλ του αναφέρουν οι αστυνομικοί:  «Παρίσταται στους αγώνες της ομάδας του Ολυμπιακού, σε όλα τα αθλήματα και βρίσκεται συνήθως στον αγωνιστικό χώρο φορώντας διαπίστευση. Όπως προκύπτει από το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό, πρόκειται για ένα από τα ηγετικά στελέχη, το οποίο είχε σημαντικό ρόλο στην επίθεση των οπαδών του Ολυμπιακού την 07/12/2023 στο Ρέντη Αττικής».

 «Ξεχωρίζει στην Θύρα 7, καθώς κάθεται μαζί με άλλα άτομα, σε χώρο που επιτρέπονται διαπιστευμένοι. Επίσης, κινείται ελεύθερα σε όλους τους χώρους των γηπέδων χωρίς κανέναν περιορισμό, δηλαδή εισέρχεται σε όποια θύρα θέλει στη διάρκεια του αγώνα, περιφέρεται στον αγωνιστικό χώρο και δίνει εντολές στον οργανωτή της κερκίδας που τις μεταφέρει στους οργανωμένους οπαδούς με την ντουντούκα. Αποκομίζει χρηματικά οφέλη από τα “μεροκάματα”», συνεχίζει η δικογραφία.

Όσο ήταν «μικρός», τέλος, άνηκε στο γκρουπ των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού «YOUNG GROUP», για το λόγο αυτό έχει στο σώμα του σχετική δερματοστιξία.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις