SPOTLIGHT

/

Νίκος Παναγιωτίδης: Η αποκάλυψη για το φόρεμα της Παπαρίζου στην Eurovision – «Το είχαμε τυλίξει σε μαύρο ριζόχαρτο και…»

Κοινοποίηση
Tweet

Ο καλλιτέχνης, που υπήρξε το έτερόν της ήμισυ στο συγκρότημα Antique στον διαγωνισμό το 2001

Ο Νίκος Παναγιωτίδης μίλησε στην εκπομπή «Super Katerina» με αφορμή την πρόβα που έκανε η Έλενα Παπαρίζου για την εμφάνισή της στη σκηνή της «Eurovision».

Ο καλλιτέχνης, που υπήρξε το έτερόν της ήμισυ στο συγκρότημα Antique αναφέρθηκε στη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό το 2001, όταν είχαν φέρει την τρίτη θέση για την Ελλάδα.

«Είναι συγκινητική εμπειρία, δεν θα μπορέσω να πάω από κοντά, έχω οικογένεια, παιδιά. Είναι 2,5 -3 ώρες από εμένα το Μάλμε. Θα το δω από την τηλεόραση. Είναι πάρα πολύ μεγάλη τιμή για την Έλενα. Δεν έχουμε μιλήσει, δεν θέλω να την ενοχλώ τώρα που είναι στο Μάλμε, μιλάμε στο τηλέφωνο και όταν βρει χρόνο θα με πάρει. Είναι πολύ μπροστά το τραγούδι της Σάττι, έχει διαφορετικά ακούσματα, είναι τέλειο. Γιατί να μην δώσει η Σουηδία 12; Έχουν αλλάξει τα πράγματα, είναι πιο μοντέρνα, τραγουδάνε ροκ, τραπ. Σήμερα παίζουν πολλά πράγματα ρόλο» δήλωσε ο Νίκος Παναγιωτίδης.

«Είχαμε τυλίξει το φόρεμα της Έλενας Παπαρίζου σε ένα μαύρο ριζόχαρτο και εκτός ότι κάηκε έβρεχε και έγινε μαύρο σε μερικά σημεία. Είχε βγει πρώτη Εσθονία αλλά δεν γνωρίζω αν ρωτήθηκε η ΕΡΤ αν μπορεί να διοργανώσει τον διαγωνισμό και είπε όχι. Εγώ κι η Έλενα που ήμασταν στη Δανία μια εβδομάδα όλοι έλεγαν ότι θα κερδίσουμε», είπε ακόμη.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight