ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άγιοι Ανάργυροι: Τέλος η ΕΔΕ για τις πειθαρχικές ευθύνες των αστυνομικών στη δολοφονία της Κυριακής

Κοινοποίηση
Tweet

Το πόρισμα του πειθαρχικού ελέγχου θα σταλεί μετά στους Αδιάφθορους της ΕΛΑΣ

Ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ για τις πειθαρχικές ευθύνες των αστυνομικών που ήταν στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες γύρω από την ΕΔΕ, τις βαρύτερες πειθαρχικές ευθύνες φέρουν ο σκοπός που βρισκόταν μέσα στο φυλάκιο, μπροστά στο οποίο σημειώθηκε η άγρια δολοφονία της Κυριακής, η αξιωματικός υπηρεσίας που βρισκόταν μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων τη μοιραία στιγμή, καθώς και ο επόπτης.

 Από τους τρεις τη μεγαλύτερη πειθαρχική ευθύνη φέρει ο σκοπός, καθώς μπροστά στα μάτια του η αδικοχαμένη Κυριακή δέχτηκε τις φονικές μαχαιριές του 39χρονου πρώην συντρόφου της.

Σημειώνεται πως βίντεο ντοκουμέντα από τη γυναικοκτονία που συγκλόνισαν το πανελλήνιο, τα οποία έχουν δει το φωςτης δημοσιότητας, επιβεβαιώνουν πως η 28χρονη Κυριακή, έπεσε νεκρή μόλις μία ανάσα από το κουβούκλιο του φρουρού του ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

 Ο 39χρονος δράστης με την μηχανή του πάρκαρε μπροστά από το ΑΤ και έψαχνε το θύμα. Όταν το εντόπισε, άφησε το κλειδί πάνω στη μηχανή, δίπλα το κινητό και πετάχτηκε για να μαχαιρώσει την πρώην σύντροφό του πισώπλατα.

Η Κυριακή έπεσε στο έδαφος, μπροστά στην είσοδο του τμήματος, μόλις 1,5 μέτρο μακριά από το κουβούκλιο του φρουρού του ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Την ερχόμενη Παρασκευή (10.05.24) η ΕΔΕ αναμένεται να παραδοθεί στα χέρια στου Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής και στη συνέχεια θα ανοίξει ο δρόμος για τη διερεύνηση και τυχόν ποινικών ευθυνών.

ΠΗΓΗ newsit.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις