SPOTLIGHT

/

Eurovision 2024: Το BBC αποθέωσε την Ελένη Φουρέιρα

Κοινοποίηση
Tweet

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε για τρίτη φορά στη σκηνή της Eurovision το βράδυ της Τρίτης 7 Μαΐου

Eκστασιασμένοι με την εκρηκτική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο BBC, αποθεώνοντας την τρίτη παρουσία της στη σκηνή της Eurovision.

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε για τρίτη φορά στη σκηνή της Eurovision το βράδυ της Τρίτης 7 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας και έκλεψε αβίαστα τις εντυπώσεις με τη σκηνική παρουσία και την ενέργειά της.

Μέσα από ένα άκρως εντυπωσιακό act, η Ελένη Φουρέιρα ερμήνευσε το «Fuego», ένα κομμάτι που είχε χαρίσει στην Κύπρο τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό της Eurovision το 2018.

Η ξεχωριστή διασκευή με την εκρηκτική χορογραφία δεν πέρασε απαρατήρητη, με το BBC να αποθεώνει την Ελένη Φουρέιρα για την εμφάνισή της.

«Η απίστευτη Ελένη Φουρέιρα φέρνει τη φωτιά στη Eurovision» έγραψε χαρακτηριστικά το BBC σε ένα ποστ στο Instagram που συνοδεύεται από ένα μικρό απόσπασμα με την εμφάνιση της τραγουδίστριας στη σκηνή.

Ποιοι θα βρεθούν τελικό στη Eurovision
Να θυμίσουμε πως η Silia Kapsis που εκπροσώπησε την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου.

Από τις 15 χώρες που διαγωνίστηκαν στον α΄ ημιτελικό, 10 χώρες εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στον τελικό του Σαββάτου.

Οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό της Eurovision, προέκυψαν κατά 100% από ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Από τις Big 5, εμφανίστηκαν και ψήφισαν απόψε η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και η διοργανώτρια Σουηδία. Και οι τρεις χώρες προκρίνονται απευθείας στον τελικό της 11ης Μαΐου.

Σερβία
Πορτογαλία
Σλοβενία
Ουκρανία
Λιθουανία
Φινλανδία
Κύπρος
Κροατία
Ιρλανδία
Λουξεμβούργο

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι αναμένεται να εμφανιστεί στην τρίτη θέση του δεύτερου ημιτελικού, όπου θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό στις 11 Μαΐου. Τη σκηνική παρουσία στο τραγούδι «ZARI» επιμελήθηκε ο δημιουργικός διευθυντής Φωκάς Ευαγγελινός ενώ τη χορογραφία και το movement direction (κίνηση), ο Majnoon (Mecnun Giasar).

πηγή tovima.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight