SPOTLIGHT

/

Eurovision 2024: Ο Τζόνι Λόγκαν επέστρεψε έπειτα από 37 χρόνια

στιγμιότυπο από youtube.com

Κοινοποίηση
Tweet

O Τζόνι Λόγκαν ερμήνευσε το «Euphoria», το τραγούδι με το οποίο η Loreen κέρδισε τον διαγωνισμό το 2012

Ο Τζόνι Λόγκαν εμφανίστηκε στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας κατά την διάρκεια του πρώτου ημιτελικού.

O Λόγκαν επέστρεψε στην σκηνή του διαγωνισμού έπειτα από 37 χρόνια και ερμήνευσε το «Euphoria», το κομμάτι με το οποίο η Loreen κέρδισε τον διαγωνισμό το 2012. Ο Ιρλανδός ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που κέρδισε τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision δύο φορές το 1980 και το 1987 και στη συνέχεια κέρδισε για τρίτη φορά το 1992 ως στιχουργός.

Δείτε τον Τζόνι Λόγκαν να ερμηνεύει το «Euphoria»:

Τον χθεσινό πρώτο ημιτελικό «άνοιξε» ντυμένη στα χρυσά με δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη και τραγουδώντας το «Fuego», η Ελένη Φουρέιρα και όλο το στάδιο την αποθέωσε, τραγουδώντας μαζί της. Η τραγουδίστρια μαζί με οκτώ χορευτές έδωσαν το ρυθμό για την έναρξη του μουσικού διαγωνισμού με μία ανανεωμένη χορογραφία του «Fuego» του 2018 από τον Bill Roxenos.

Η ίδια μάλιστα χόρεψε και σε οριεντάλ ρυθμούς, αφήνοντας τους θεατές άφωνους, όπως διακρίνεται και στα σχόλια που από το πρώτο λεπτό κατέκλυσαν το Twitter. Κάποιοι μάλιστα σε αυτά, την αποκαλούν «βασίλισσα της Eurovision».

πηγή lifo.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight