ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Πάτρα απέκτησε το πρώτο κοιμητήριο μικρών ζώων

Κοινοποίηση
Tweet

Εξαιρετικά σημαντική υπηρεσία

Η Πάτρα απέκτησε νεκροταφείο μικρών ζώων στην Θέση Βόλα στα Βραχναίικα, μία εξαιρετικά σημαντική υπηρεσία για τους ανθρώπους που θέλουν να αποχαιρετήσουν το αγαπημένο τους κατοικίδιο με αξιοπρέπεια.

Οι υπεύθυνοι του Pet Cemetery είναι άνθρωποι με γνώση στη διαχείριση των ζώων αλλά και των κατόχων-φροντιστών οι οποίοι καθοδηγούνται από σεβασμό και αγάπη προς τα κατοικίδια ζώα και τις οικογένειές τους.

Πρόκειται για μια αφοσιωμένη ομάδα με πολυετή εμπειρία στο χώρο των κατοικίδιων και η αγάπη της για τα ζώα, την ώθησε να δράσει γιατί αναγνώρισε την ανάγκη για μια υπηρεσία που δεν υπήρχε στην Πάτρα. Έτσι, δημιούργησαν το πρώτο αδειοδοτημένο κοιμητήριο μικρών ζώων (σκύλοι και γάτες) στην πόλη.

«Το Pet Cemetery είναι το μοναδικό νεκροταφείο μικρών ζώων στην περιοχή και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό. Το κοιμητήριό μας είναι ένας ασφαλής και ήρεμος τόπος διαμορφωμένος κατάλληλα, ώστε να τιμήσει για πάντα τη μνήμη των αγαπημένων σας ζώων», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα.

Οι άνθρωποι του Pet Cemetery κατανοούν την ευαισθησία της στιγμής και τον πόνο της απώλειας γι’ αυτό και επιδιώκουν να σταθούν δίπλα στους ιδιοκτήτες, παρέχοντάς τους έναν αξιοπρεπή τρόπο για να πουν “αντίο” στους τετράποδους φίλους τους.

Καθώς κάθε ζώο είναι μοναδικό, στο κοιμητήριο ζώων Pet Cemetery παρέχεται η δυνατότητα να τιμήσετε τη μνήμη του με έναν τρόπο που αντικατοπτρίζει την ξεχωριστή σχέση που είχατε. Στο μνήμα του ζώου σας τοποθετείται σήμανση με το όνομά του και ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε.

Μεταφορά ζώων
Για να καταστήσει αυτή τη δύσκολη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη για εσάς, προσφέρεται η υπηρεσία της παραλαβής του κατοικίδιου σας από το σπίτι σας ή από το χώρο του κτηνιατρείου, με το αδειοδοτημένο και ειδικά διαμορφωμένο όχημα και με δωρεάν υπηρεσία εντός Πατρών.

Η 24ωρη εξυπηρέτηση που παρέχεται σας δίνει την ευελιξία να επικοινωνείτε με το κοιμητήριο όποτε χρειάζεστε, με τη δέσμευση να προσφέρει την υπηρεσία αυτή με αγάπη και αφοσίωση.

Επικοινωνία
Διεύθυνση: Θέση Βόλα Βραχναίικα, Πάτρα
Κινητό: 6971 553800
Email: petcempatras@gmail.com

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Κυριακή
 24ωρη εξυπηρέτηση

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις