SPOTLIGHT

/

Μαρία Αντωνά: Ανατροπή με την ανάρτησή της κατά Σοϊλέδη - «Δεν την έκανα εγώ, ο λογαριασμός μου παραβιάστηκε»

Κοινοποίηση
Tweet

Θα ψάξω να βρω ποιος μου έχει κάνει κάτι τέτοιο, τόνισε για τους ανθρώπους που χάκαραν το προφίλ της

Αίσθηση προκάλεσε το πρωτοφανές ξέσπασμα της Μαρίας Αντωνά κατά του Άρη Σοϊλέδη, με τον οποίο χώρισε ύστερα από επτά χρόνια σχέσης. Ωστόσο, πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο λογαριασμός της στο Instagram είχε χακαριστεί.

«Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου! Απορώ πως ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια. Έπρεπε να πάρω κι εγώ μάλλον έναν άντρα στο κρεβάτι μου για να το καταλάβω. Και κατάλαβα. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός» ανέφερε χαρακτηριστικά το Instagram Story το οποίο μάλιστα δημοσιεύτηκε αρκετές φορές στο προφίλ της.

Λίγο αργότερα δύο φίλες της Μαρίας Αντωνά, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Λεάννα Μάρκογλου γνωστοποίησαν πως το προφίλ της δημοσιογράφου έχει χακαριστεί.

 
 

Στη συνέχεια, και η ίδια η Μαρία Αντωνά έκανε γνωστό ότι την χάκαραν. Η ανάρτηση πλέον έχει κατέβει, καθώς έχει ανακτήσει τον έλεγχο του λογαριασμού της.

«Ο λογαριασμός μου παραβιάστηκε» αναφέρει χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως η ίδια δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο.

«Mόλις ανέκτησα το προσωπικό μου προφίλ στο Instagram. Θέλω να σας ενημερώσω ότι ο λογαριασμός μου πριν από λίγο παραβιάστηκε. Eυχαριστώ πολύ για την άμεση κινητοποίηση, για τις κλήσεις και τα μηνύματά σας. Προφανώς και δεν ήμουν εγώ αυτή που ανέβασε αυτά τα instagram stories και έστειλε αυτά τα μηνύματα.

Στη ζωή μου έχω μάθει πάνω απ’ όλα να έχω αξιοπρέπεια και να σέβομαι εμένα και την προσωπική μου ζωή, τη δουλειά μου, τους ανθρώπους μου, τους φίλους μου και του συνεργάτες. Δεν θα έμπαινα ποτέ σε μια τέτοια διαδικασία να ανεβάσω κάτι και σίγουρα όλο αυτό το οποίο έχει γίνει δεν θα μείνει εδώ, είμαι ήδη σε διαδικασία και ψάχνω να βρω ποιος μπορεί να μου έχει κάνει κάτι τέτοιο, για ποιο λόγο και τι ακριβώς μπορεί να θέλει από μένα. Όπως και να έχει σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα και συγγνώμη για την αναστάτωση».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight