ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάσχα 2024: Ποιες ημέρες δεν θα λειτουργήσουν τράπεζες και σούπερ μάρκετ

Κοινοποίηση
Tweet

Oι καταβολές των οφειλών και των εμβασμάτων που θα καταχωρούνται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου θα εκτελεστούν την Τετάρτη 8 Μαΐου

Κλειστές για μερικές ημέρες αναμένεται να παραμείνουν οι τράπεζες λόγω της εορτής του Πάσχα και της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς.

Συνεπώς οι καταβολές των οφειλών και των εμβασμάτων που θα καταχωρούνται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου θα εκτελεστούν την Τετάρτη 8 Μαΐου. Ενώ ζήτημα πλέον είναι ο τρόπος που θα δοθούν οι μισθοδοσίες αλλά το Δώρο Πάσχα για κάποιες επιχειρήσεις. Οι μεταφορές θα γίνουν κανονικά, ωστόσο η Τετάρτη 8 Μαΐου θα είναι η  ημερομηνία αξίας.

Σημειώνεται δε πως  ημερομηνία εκτέλεσης για τις μισθοδοσίες θα είναι η Τετάρτη, 8 Μαΐου. Αυτό αφορά αυτές που πρέπει να καταχωρηθούν στο αρχείο μισθοδοσίας. Επίσης την  Τετάρτη 8 Μαΐου θα γίνουν και οι μεταχρονολογημένες και μελλοντικές εντολές με ημερομηνία εκτέλεσης την Τρίτη 7 Μαΐου.

Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ
Επίσης κλειστά θα είναι και για μερικές ημέρες τα σούπερ μάρκετ  λόγω της μεταφοράς της αργίας του Πάσχα. Συγκεκριμένα δεν θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ, ανήμερα του Πάσχα στις 5 Μαΐου, την Δευτέρα 6 Μαΐου και την Τρίτη στις 7 Μαΐου.

 

πηγή enikonomia.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις