SPOTLIGHT

/

Η Ελένη Μενεγάκη ρίχνει, σχεδόν άβαφη, μια ματιά στον καθρέφτη

Κοινοποίηση
Tweet

Πιο ήρεμη από ποτέ μοιάζει στα social media η Ελένη Μενεγάκη το τελευταίο διάστημα..

Πρώτο θέμα του τηλεοπτικού ρεπορτάζ έμελλε να γίνει η Ελένη Μενεγάκη, το τελευταίο διάστημα, μιας και η απόφαση να μην συνεχίσει τη συνεργασία με το Μεγάλο Κανάλι αναμένεται να προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων.

Η παρουσιάστρια της «Ελένης» έριξε αυλαία για τις ημέρες του Πάσχα το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής αποχαιρετώντας με ευχές το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες της. «Λοιπόν, εμείς ολοκληρώσαμε την εμφάνιση μας. Παιδιά, θέλω να σας ευχηθώ πραγματικά να έχετε υπέροχες ημέρες διακοπών, ξεκούρασης, αγαλλίασης ψυχής και χαράς».

 

«Θα τα πούμε και πάλι μετά το Πάσχα! Ξέρετε πότε. Μέχρι τότε να είστε καλά, να αγαπάτε και να αγαπιέστε. Γεια σας» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη στην τελευταία της εκπομπή πριν από την μικρή παύση, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο Μεγάλο Κανάλι.

Από τις επόμενες κιόλας ώρες, δε, η παρουσιάστρια φαίνεται πως θέλησε να γεμίσει τις μπαταρίες της και να απολαύσει πλήρως στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Κάθε άλλο παρά απαρατήρητες – και ασχολίαστες – έχουν περάσει άλλωστε οι τακτικές πια αναρτήσεις στα social media δίχως ή με ελάχιστο μακιγιάζ.

Μια τέτοια λοιπόν, πριν από λίγες ώρες, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Τελευταία μάτια στον καθρέφτη» έγραψε, λιτά, η παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας «κοιτώντας» τον καθρέφτη της… στα μάτια!

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight