ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πατρινός αντιεξουσιαστής για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Κοινοποίηση
Tweet

Συνελήφθη στην Πάτρα

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Αθηνών ο αντιεξουσιαστής από την Πάτρα ο οποίος είχε συλληφθεί προ ημερών με την κατηγορία της συμμετοχής του σε τρομοκρατική οργάνωση.

Ο 38χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας (22/4) στην αχαϊκή πρωτεύουσα και κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση  «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»!

Τον προηγούμενο μήνα, προσωρινά κρατούμενοι, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτικής αρχής και εισαγγελέα, κρίθηκαν οι έξι συλληφθέντες για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Σύμπραξη Εκδίκησης», στην οποία αποδίδονται πέντε τρομοκρατικές ενέργειες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα.

Σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική, dna ενός εκ των έξι κατηγορουμένων, εντοπίστηκε στον παγιδευμένο φάκελο με εκρηκτικό μηχανισμό, με παραλήπτρια την Πρόεδρο Εφετών Θεσσαλονίκης.

Οι έξι συλληφθέντες -ανάμεσα τους και δύο εν ενεργεία στρατιωτικοί με την ιδιότητα του πυροτεχνουργού- απολογήθηκαν για σωρεία κακουργηματικών και πλημμεληματικών πράξεων, μετά από δίωξη που τους έχει ασκηθεί από την εισαγγελία. Κατά τη διάρκεια των απολογιών τους, οι τέσσερις από τους έξι κατηγορούμενους αρνήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, το σε βάρος τους κατηγορητήριο.

Αντίθετα, ένας εξ αυτών, ηλικίας 36 ετών, αποδέχθηκε μόνο μια επιμέρους πράξη και ο ένας πυροτεχνουργός (της Πολεμικής Αεροπορίας) τήρησε το δικαίωμα της σιωπής.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις