STYLE

/

Προτάσεις δώρων από την Folli Follie: Μοντέρνες, θηλυκές και διαχρονικές, οι νέες συλλογές σε «Blooming» διάθεση

Κοινοποίηση
Tweet

Ζήστε μία μοναδική εμπειρία shopping στο κατάστημα της Folli Follie στο κέντρο της Πάτρας

Η Folli Follie, το αγαπημένο lifestyle brand, παρουσιάζει τις πιο δημιουργικές προτάσεις κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ για τη νέα σεζόν. Μοντέρνες, θηλυκές και διαχρονικές, οι νέες συλλογές με την υπογραφή της Folli Follie υπόσχονται να χαρίσουν μια πινελιά ανανέωσης στις εμφανίσεις σας και αποτελούν το ιδανικό δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Κομψά βραχιόλια, εντυπωσιακά κολιέ και μοναδικά δαχτυλίδια εμπλουτίζουν τις νέες σειρές Wavy Flair, Flowing Aura και Blissful Heart4Heart της Folli Follie, διατηρώντας παράλληλα την υψηλή αισθητική και κομψότητα των συλλογών.

Ξεχωριστή θέση καταλαμβάνουν και οι νέες προτάσεις αξεσουάρ με τις fashionable δερμάτινες τσάντες Metropolitan Fab στις πιο on-trend αποχρώσεις, μαζί με τα γυαλιά ηλίου και τις εσάρπες που ολοκληρώνουν με μοναδικό τρόπο κάθε σας εμφάνιση από το πρωί έως το βράδυ. Απαραίτητη προσθήκη και τα stylish γυναικεία ρολόγια από την συλλογή Eternally Mine.

Επισκεφθείτε το εντυπωσιακό κατάστημα Folli Follie στην καρδιά της αχαϊκής πρωτεύουσας, στην οδό Ρήγα Φεραίου 106, και ανακαλύψτε τις ξεχωριστές νέες και διαχρονικές συλλογές κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ που θα αναδείξουν κάθε σας look.

Ζήστε μία μοναδική εμπειρία shopping στο κατάστημα της Folli Follie στο κέντρο της Πάτρας
και το σίγουρο είναι ότι δεν θα φύγετε μόνο με τα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα…

@follifollie #follifollie

www.follifollie.com

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View