ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Πνιγμένη" στη σκόνη η πόλη - Δείτε εικόνες από την πρωινή λασποβροχή

Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε ΦΩΤΟ

Αποπνικτική ειναι σήμερα η κατάσταση στην Πάτρα από την αφρικανική σκόνη που έχει σκεπάσει την πόλη παρά τους ισχυρούς ανέμους.

Η πρωινή λασποβροχή έχει γεμίσει όλα τα αυτοκίνητα και τα μπαλκόνια της πόλης και η κατάσταση δεν αναμένεται να εξομαλυνθεί τις επόμενες ώρες.

Θυελλώδεις άνεμοι, λασποβροχές και αφρικανική σκόνη είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα Τρίτη, καθώς κορυφώνεται η μεταφοράς σκόνης που είναι σε εξέλιξη από τη Δευτέρα.

Μαζί με την αφρικανική σκόνη σήμερα αναμένεται σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί – νοτιοανατολικοί που θα φθάσουν τα 8 μποφόρ, με ριπές ακόμα και στα 9 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στα κεντρικά θα σημειωθούν λασποβροχές, σκόνη στα κεντρικά και τα βόρεια, συννεφιά, αλλά και 30 βαθμούς Κελσίου στη βόρεια Κρήτη την ώρα που στη Φλώρινα το θερμόμετρο δεν θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς.

Την Τετάρτη, ο δυτικός άνεμος θα αρχίζει και σπρώχνει τη σκόνη προς τα Δωδεκάνησα πιο προοδευτικά πιο ανατολικά, εξασφαλίζοντας για την Πέμπτη και την Παρασκευή πιο καθαρή ατμόσφαιρα.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις