SPOTLIGHT

/

Maestro: Δείτε απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου

Κοινοποίηση
Tweet

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα μικρό απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου του “Maestro”, το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου

Κάτι λιγότερο από ένας μήνας απομένει για την πρεμιέρα του β’ κύκλου της σειράς του Χριστόφορου ΠαπακαλιάτηMaestro“, η οποία έρχεται μέσα από τη συχνότητα του MEGA στις 16 Μαΐου.

Το τηλεοπτικό κοινό περιμένει με αγωνία τις νέες εξελίξεις και τη συνέχεια της σειράς, που ξεχώρισε και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες, καθώς αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix, σκαρφαλώνοντας στο διεθνές Top 10 ξένων σειρών σε 18 χώρες.

Μετά την κυκλοφορία του trailer του δεύτερου κύκλου, ο οποίος αποτελείται από 6 επεισόδια, και τις backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα, το μεσημέρι της Δευτέρας (22/04) δόθηκε στη δημοσιότητα ένα μικρό απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο.

Σε αυτό βλέπουμε την Αλεξάνδρα (Στεφανία Γουλιώτη), η οποία είναι έγκυος στο παιδί του Ορέστη (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) να συνομιλεί με μία ψυχοθεραπεύτρια και να της περιγράφει την κατάσταση της σχέσης τους, τονίζοντας πως θέλει να μεγαλώσουν το παιδί σαν ζευγάρι.

Όταν μάλιστα η ψυχολόγος της θέτει το ερώτημα “γιατί θεραπεία μαζί και όχι ατομική;”, η Αλεξάνδρα, σε έντονο ύφος της απαντά: “Γιατί θέλω το παιδί μου να έχει και τους δύο γονείς του μαζί. Στην αρχή τουλάχιστον“.

Maestro: Δείτε το απόσπασμα

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight