TRAVEL

/

Γιορτάστε το Πάσχα με ονειρεμένο τετραήμερο στο αγαπημένο Emelisse του Φισκάρδου

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Μια απόδραση 5 αστέρων, οργανωμένη σφαιρικά από τη διεύθυνση του ξενοδοχείου ως ακαταμάχητη προσφορά

Enjoy Easter! Πάσχα Ελλήνων μέσα στον ολάνθιστο και ηλιόλουστο Μάιο ευνοεί ασυζητητί τα ταξιδάκια. Τί θα λέγατε να γιορτάσετε «πλέοντας» στα καταγάλανα νερά του Ιονίου;

Το γνωστό και διακεκριμένο ξενοδοχείο Emelisse Resort στο προνομιακό, αμφιθεατρικό σημείο δίπλα στο γραφικό Φισκάρδο της Κεφαλονιάς,  έχει σχεδιάσει ένα «γεμάτο» τετραήμερο σε δελεαστική τιμή.

Στο οργανωμένο, super άρτιο πρόγραμμα περιλαμβάνονται εκπτώσεις για τις μετακινήσεις με το πλοίο από Πάτρα ή Κυλλήνη, υπηρεσίες spa με ειδικές τιμές καθώς και συμμετοχή στα έθιμα του Επιταφίου της Μεγάλης Παρασκευής, της Ανάστασης του Μεγάλου Σαββάτου και του παραδοσιακού γλεντιού της Κυριακής του Πάσχα με φαγητό, μουσική, happenings και live με καλλιτέχνη- έκπληξη. 

 Οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις λάμπουν μέσα στο πράσινο τιμώντας την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής με σύγχρονη ματιά. Αγναντεύουν την ειδυλλιακή παραλία Εμπλυση προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Ευνοούνται οι all day βόλτες στο παμέμορφο λιμανάκι του πολυσύχναστου Φισκάρδου σε απόσταση αναπνοής αλλά και οι περίπατοι στη φύση ανάμεσα στα κυπαρίσσια, τους κέδρους και τα αρχαία ερείπια. Ακολουθείστε τα μονοπάτια προς το βενετσιάνικο φάρο και την παλαιοχριστιανική Βασιλική ή προς τα χωριά Τσλεντάτα και Κατσαράτα. Το περιβάλλον θα σας μαγέψει!

 Το  Emelisse Nature Resort διαθέτει πολυτελή δωμάτια, σουίτες και  μεζονέτες  ώστε να ικανοποιηθεί κάθε επισκέπτης. Η σχέση του με την τοπική γαστρονομία είναι άρρηκτη και όσοι ανήκουν στο συνεπές κοινό, αδημονούν να απολαύσουν το λαχταριστό πρωινό και τα γεύματα με τα απίστευτα εδέσματα…. Μιλάμε για διαχρονική, μεγάλη αγάπη.  

 

*Τιμή: 4 μέρες από 690 ευρώ (Συμπεριλαμβάνεται ο πλούσιος παραδοσιακός μπουφές του Μεγάλου Σαββάτου και της Κυριακής του Πάσχα)

Για πληροφορίες & κρατήσεις:

EMELISSE NATURE RESORT

Παραλία Έμπλυση - Φισκάρδο, Κεφαλονιά

T. +30 26740 41200 / +30 6981 816385

E. info@emelisseresort.com

www.emelisseresort.com/el

 

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Life