ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κολωνός: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα επιστρέψω κοντά σας» είπε η μητέρα της 12χρονης

Κοινοποίηση
Tweet

Η μητέρα της ανήλικης κρίθηκε ομόφωνα αθώα για πορνογραφία και για μαστροπείας

Πολύ χαρούμενη που επιτέλους θα επιστρέψει σπίτι της είναι η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό μετά τη απόφαση του δικαστηρίου για την αθώωσή της.

Το ανήλικο κορίτσι από τον Κολωνό που από την πρώτη στιγμή φώναζε πως η μητέρα της δεν εμπλέκεται στη σοκαριστική αυτή υπόθεση, έμαθε για την απόφαση του δικαστηρίου ενώ ήταν στο σχολείο και επικοινώνησε με την 34χρονη.

«Νικήσαμε, νικήσαμε. Είμαι πολύ χαρούμενη. Προσπάθησα να της μιλήσω εκείνη την ώρα αλλά είχε πολύ κόσμο και αστυνομία. Αλλά την είδαν τα παιδιά της και της μίλησαν», λέει στο newsit.gr η γιαγιά της 12χρονης για την αθώωση της μητέρας του κοριτσιού.

«Τους είπε ότι είναι πολύ χαρούμενη που θα επιστρέψει σπίτι της επιτέλους. Είμαι χαρούμενη για τη νύφη μου, για την εγγονή και όλα τα εγγόνια μου. Η νύφη μου εν παύει να είναι παιδί μου», σημειώνει η ίδια.

Σημειώνεται πως η μητέρα της ανήλικης κρίθηκε ομόφωνα αθώα για πορνογραφία και για μαστροπείας. Η μητέρα κρίθηκε ενοχή μόνο για πλημμεληματική εκβίαση. Μόλις η μητέρα άκουσε την απόφαση ξέσπασε σε κλάματα.

«Η μητέρα είναι αθώα, όπως έλεγα από την πρώτη στιγμή, αυτό που έλεγε η 12χρονη ότι η 34χρονη δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση, επιβεβαιώθηκε από την απόφαση. Ήταν άδικη από την αρχή η προφυλάκισή της. Πήγε και κατήγγειλε τον βιαστή του παιδιού της και βρέθηκε στη φυλακή για 18 μήνες» σημείωσε ο δικηγόρος της 34χρονης Απόστολος Λύτρας.

 

πηγή newsit.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις